Acasă Sport Energia, campioana Doljului la futsal

Energia, campioana Doljului la futsal

-

Formația Energia Craiova a devenit campioana Doljului la fotbal în sală, după ce a câștigat duminică Turneul Final, desfășurat în Sala Sporturilor din Ișalnița, la care au participat câștigătoarele celor patru competiții organizate în localitățile din Dolj.
Energia s-a impus cu 6-4 în semifinala disputată în compania celor de la UT Dăbuleni, iar în finală a dispus de Metropolitan Ișalnița cu scorul de 5-4 (3-3 în timpul regulamentar, 2-1 la penaltiuri), grupare care depășise în semifinale pe Academic Craiova cu 6-3. În finala mică, Academic Craiova s-a impus cu 7-4 în fața grupării UT Dăbuleni.
Lotul echipei Energia Craiova: portar Andrei Urdiniceanu; jucători de câmp: Alexandru Urdiniceanu, Cristian Preda, Cătălin Marian Gheorghița, Marius Sorin Țucă, Dragoș Păduraru, Valentin Apostol, Ovidiu Grigorie, Bogdan Ștoiu, Mihai Gabriel Ilinca, Dan Neacșu. Antrenor: Ștefăniță Răzvan Țucă.
Energia Craiova și-a câștigat dreptul de înscriere în Liga a II-a de Futsal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.