Acasă Sport 16 medalii pentru luptătorii de la Wu Quan Li

16 medalii pentru luptătorii de la Wu Quan Li

-

Practicanții de wushu de la clubul Wu Quan Li Craiova au cucerit noi medalii. Elevii lui Silviu Obeanu au urcat de 16 ori pe podium la Campionatul Național de wushu modern, desfășurat sâmbătă în Sala Polivalentă din București. Cei 13 sportivi craioveni au participat la 20 de probe, obținând șase medalii de aur, trei de argint și șapte de bronz.
Noii campioni naționali de la clubul Wu Quan Li sunt Mihail Alexandru Iana, medaliat cu aur în trei probe, Robert Dănilă, Andreea Ignat și Mara Obeanu. Medaliați cu argint au fost Andreea Ignat, Paul Solomonescu și Carolina Solomonescu, iar pe a treia treaptă a podiumului au urcat Cosmin Cinezan, Phoebe-An Romee (două medalii), Paul Solomonescu, Mara Obeanu, Eliza Dobrescu și Diana Surdu. Competiția a contat peste selecția sportivilor la lotul național care va reprezenta România la Campionatul Național de wushu din anul 2018.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tânără din Botoșani desemnată „Cea mai frumoasă şoferiţă din România”

Mălina Elena Ghileschi este o tânără din Botoșani care a fost desemnată „Cea mai frumoasă şoferiţă din România” în urma unui concurs realizat pe Facebook de una dintre cele mai cunoscute pagini ale comunităţii şoferilor români, informează Monitorul de Botoșani.