16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep o înfruntă azi pe Svitolina

Simona Halep o înfruntă azi pe Svitolina

Calificată pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală de la Roland Garros, Simona Halep (locul 4 WTA) va juca astăzi împotriva ucrainencei Elina Svitolina, locul 6WTA, (Eurosport), pe arena Suzanne Lenglen.

Meciul Dominic Thiem – Novak Djokovic, amânat din cauza ploii, va deschide ziua pe arena Suzanne Lenglen, de la 12.00 (ora României) şi va fi urmat de Simona Halep – Elina Svitolina, nu înainte de ora 15.00.

Ucraineanca de 22 de ani a câștigat patru turnee anul acesta, cele mai multe din circuitul feminin.

Simona Halep este principala favorită la câştigarea titlului de la Roland Garros, ea având mai multe atuuri în faţa tuturor celorlalte jucătoare calificate în sferturi. Simona a reuşit un lucru impresionant, acela de a câştiga în minimum de seturi toate cele patru partide de până acum. Nici o altă jucătoare nu a mai izbutit asta la Roland Garros 2017. Alt avantaj al româncei este suprafața de joc, Halep aflându-se pe primul loc în ceea ce privește raportul victorii-înfrângeri înregistrat pe zgură anul acesta. Pe lângă acestea, dintre sfertfinaliste, Simona s-a aflat cel mai aproape de a câștiga trofeul la Roland Garros.

Fosta mare jucătoare Kim Clijsters o vede favorită pe Simona Halep la câştigarea ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garros. „La feminin o văd favorită pe Simona Halep. Este o jucătoare care se apără bine, este mai agresivă ca altele şi foarte rapidă. Şi Elina Svitolina este o foarte bună jucătoare, puternică şi agresivă”, a spus Clijsters, a spus Clijsters, câştigătoare a turneelor turneele de Mare Şlem de la Australian Open (2011) şi US Open (2005, 2009, 2010).

Ieri s-a stabilit prima semifinală:Timea Bacsinszky (31 WTA) – Jelena Ostapenko (47 WTA). Bacsinszky a învins-o cu 6-4, 6-4 pe Kristina Mladenovic, iar Ostapenko a învins-o pe Wozniacki, 4-6, 6-2, 6-2.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS