27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CFR Cluj a oficializat plecarea antrenorului Vasile Miriuţă și anunță sosirea lui Dan Petrescu

Fotbal / CFR Cluj a oficializat plecarea antrenorului Vasile Miriuţă și anunță sosirea lui Dan Petrescu

CFR Cluj a anunţat, astăzi, prin intermediul paginii de Facebook a clubului, că a ajuns la un acord cu antrenorul principal Vasile Miriuţă (foto) pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului dintre cele două părţi.
„Dorim să îi mulţumim pe această cale lui Vasile pentru tot ce a reuşit la echipă, pentru rezultatele excelente pe care le-a obţinut în sezonul precedent, în care echipa s-a clasat pe un loc patru care ne bucură. Accederea în play-pff-ul Ligii I a fost unul dintre obiective, iar acest lucru l-am obţinut cu «Tati» la cârma echipei. Întreaga conducere îi mulţumeşte pentru efortul depus la CFR Cluj şi pentru rezultatele obţinute! Mulţumim pentru tot, «Tati»”, se arată pe pagina de Facebook a grupării clujene.
Miriuţă a revenit la CFR Cluj în vara anului 2016, după ce mai antrenase echipa între 2013 şi 2014. În sezonul recent încheiat, CFR s-a clasat pe 4 în ierarhia play-off-ului.
Vasile Miriuţă, în vârstă de 48 de ani, a mai pregătit, de-a lungul carierei, Ceahlăul Piatra Neamţ, Gyor ETO, ASA Târgu Mureş şi Energie Cottbus.
Conform preşedintelui clubului, Iuliu Mureşan, banca tehnică a echipei ar urma să fie preluată de Dan Petrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS