8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMembrii trupei Harlem Globetrotters au făcut spectacol la Craiova (galerie foto)

Membrii trupei Harlem Globetrotters au făcut spectacol la Craiova (galerie foto)

Baschetbaliştii au interacţionat cu cei mai mici dintre spectatori
Baschetbaliştii au interacţionat cu cei mai mici dintre spectatori

Ajunşi pentru prima dată în Craiova, componenţii celebrei trupe de show baschetbalistic Harlem Globtrotters i-au încântat în această seară pe spectatorii prezenţi în Sala Polivalentă.

Obişnuiţi cu showul, sportivii s-au întrecut în jonglerii cu mingea, au pasat spectaculos, au înscris de la distanţă, s-au întrecut în slam dunk-uri, dar au surprins spectatorii şi prin improvizaţiile pe care le-au făcut chiar cu suporterii.
Jocul a fost gustat din plin de public, în special de cei mici. În pauze, în perioada time-out-urilor, dar şi cu alte ocazii, spectacolul a fost animat de momente care mai de care mai haioase, pentru care au fost luate şi persoane din tribune.
La final, toţi cei care au dorit s-au putut fotografia cu baschetbaliştii nord-americani, au luat autografe, iar unii dintre ei s-au ales cu încălţările baschetbaliştilor sau prosoapele acestora.
Unul dintre norocoşii care a plecat acasă cu un suvenir de la trupa americană
Unul dintre norocoşii care a plecat acasă cu un suvenir de la trupa americană
Bănia a fost ultimul oraș din cele patru din România unde cei cunoscuți drept „Magicienii baschetului“ au avut programate reprezentații. Harlem Globetrotters au mai avut partide demonstrative la Oradea, Cluj și București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS