14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAstăzi se decide prima finalistă a Cupei României Dolj. Update: Ișalnița va lupta pentru trofeu

Astăzi se decide prima finalistă a Cupei României Dolj. Update: Ișalnița va lupta pentru trofeu

Doljul va afla astăzi prima finalistă a Cupei României – faza județeană la fotbal. Stadionul din Pietroaia va găzdui, de la ora 18.00, manșa retur a semifinalei competiției, CS Sopot – Metropolitan Ișalnița, dispută care pornește de la scorul de 3-1, în urma victoriei înregistrate de divizionara D pe terenul său. Confruntarea va fi arbitrată de Ionuț Lucian Nițoi, ajutat de Mihai Bărbulescu și Cristian Alexandru Vlad. Observatori au fost desemnați Marin Trancă și Liviu Preduț.
Tot astăzi, de la ora 18.00, are loc și prima manșă a celeilalte semifinale, Danubius Bechet primind vizita celor de la Dunărea Calafat. Primul act al derbiului dunărean din Cupă îl va avea la centru pe arbitrul Marius Daniel Bădoiu, iar la cele două linii pe Romeo Popa, respectiv Pompiliu Costinel Barbu. Observatori din partea AJF Dolj au fost numiți Marcel Florea și Ilie Dumitrașcu. Meciul retur va avea loc pe 7 iunie, de la ora 18.00, la Calafat.

Update: Astăzi, la Pietroaia, CS Sopot a pierdut cu 6-2 întâlnirea cu Metropolitan Ișalnița, astfel că divizionara D este prima echipă calificată în finală.

În prima manșă a duelului Danubius Bechet – Dunărea Calafat, scorul a fost 3-4. Returul are loc pe 7 iunie, la Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS