11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAcka dezminte tratativele cu Craiova

Acka dezminte tratativele cu Craiova

Oficialii CS Universitatea Craiova întârzie să anunțe transferuri de jucători și asta pentru că testează încă piața și nu au parafat până acum înțelegeri cu fotbaliștii curtați. „Liniștea“ a fost risipită ieri, când presa din Capitală a lansat ideea că oltenii s-au reorientat asupra a doi jucători de care s-au despărțit la începutul primăverii, în speță Stephane Acka și Nuno Rocha.
Contactat de GdS, fundașul Stephane Acka a afirmat că nu știe nimic despre acest subiect și că nu ia în calcul o revenire în Bănie, având mai multe oferte de analizat.
„Nu știu nimic de vreo ofertă a Craiovei. N-am mai vorbit cu oficialii de la CS Universitatea de când am plecat. Acum sunt în vacanță cu soția, în Portugalia, împreună cu Kay. Am citit mereu presa și am văzut că echipa nu a avut un parcurs tocmai bun și îmi pare rău. Am observat că lumea a simțit lipsa noastră, dar asta e situația. Înainte de a pleca, mulți ne-au înjurat, deși am fost trup și suflet la echipă și ne-a durut. Am oferte din diferite țări, dar nu am semnat deocamdată cu nimeni, pentru că nu vreau să mă grăbesc. Am ținut permanent legătura și cu Rocha, și cu Madson și sunt bine și ei. Le doresc succes celor de la Craiova“, a declarat Acka, pentru GdS.
Și președintele CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a negat tratativele cu Acka și Rocha, fiind convins că este un joc al impresarilor apropiați cluburilor Dinamo și FCSB.
„Noi am încheiat colaborarea cu Acka, Rocha și ceilalți. Nu tratăm revenirea lor la echipă. Cred că impresarii de prin București au lansat ideea ca să-i forțeze, probabil, pe cei de la Dinamo și FCSB să-i contacteze pe jucători. Noi avem alte opțiuni și le vom anunța la momentul potrivit“, a punctat Marcel Popescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS