16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / România U16, cu Albu căpitan, a remizat cu Polonia în meciul doi de pregătire

Fotbal / România U16, cu Albu căpitan, a remizat cu Polonia în meciul doi de pregătire

Naționala României Under 16, al cărei căpitan este Constantin Albu, junior legitimat la Academia „Gică Popescu“ Craiova, a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de verificare susținută ieri seară, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, în compania echipei similare a Poloniei. Tricolorii au deschis scorul prin June (45), iar Janik a replicat ceva mai târziu (54).

România: R. Ducan – R. Ilan, G. Boloca (41, A. Vlad), R. Drăgușin (66, L. Niță), A. Dumitrescu (55, M. Chiorean) – C. Albu (41, Al. Bodea) – A. June (55, R. Matiș), R. Șteau (66, Al. Negrean), V. Mitrea (36, M. Nițescu), Al. Dumitru (36, Cl. Stan) – D. Toma (41, A. Mărginean). Selecționer: Sorin Colceag.

Acesta a fost al doilea amical susținut de tricolori în compania Poloniei, primul desfășurându-se marți. Scorul a 2-0 pentru naționala noastră, meci în care craioveanul Albu a bifat 79 de minute. Golurile tricolorilor din primul test au fost semnate de Raul Șteau (Tricolor Deva).

Toamna va aduce primele meciuri oficiale

Reprezentativa tricoloră, alcătuită din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2001, se pregătește pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg și Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 și cele mai bune patru dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima fază (turul de elită).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS