Acasă Sport Fotbal / Istvan Kovacs arbitrează finala Cupei României

Fotbal / Istvan Kovacs arbitrează finala Cupei României

-

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) i-a încredințat lui Istvan Kovacs finala Cupei României, dispută care va opune echipele Astra Giurgiu și FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 20.45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Kovacs, în vârstă de 32 de ani, nu arbitrează pentru prima dată în carieră un meci de o importanță atât de mare. La doar 22 de ani, fluierașul originar din Carei arbitra Supercupa României, dintre Dinamo şi Rapid, și era cel mai tânăr arbitru delegat la o asemenea partidă.
Kovacs, care este ecuson FIFA din 2010, a condus în acest sezon trei meciuri în Europa League, în faza grupelor: Zorya – Fenerbahce, Alkmaar – Maccabi Tel Aviv şi Anderlecht – Saint-Etienne. În preliminariile UEFA Champions League a arbitrat meciul Celtic – Astana.
Istvan Kovacs va fi ajutat de la cele două linii de Vasile Marinescu (Bucureşti) și Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), rezervă fiind Alexandru Tudor (Bucureşti). Observator pentru arbitraj a fost desemnat Nicolae Grigorescu (Timişoara).

ȘTIRI VIDEO GdS

O procuroare a încasat diurne necuvenite de aproape 33.00 de lei

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, Otilia Iolanda Isac (fostă Micloșină), a fost dată în judecată de Administrația Națională a Rezervelor...