21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu Excel Mouscron

Fotbal / Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu Excel Mouscron

Antrenorul român Mircea Rednic și-a prelungit contractul cu echipa belgiană Royal Excel Mouscron, pe care o va pregăti astfel și în sezonul viitor, a anunțat astăzi site-ul oficial al clubului, citat de Agerpres. Venit în decembrie la Mouscron, Rednic a reușit o spectaculoasă salvare de la retrogradare, în ultima etapă a sezonului regulat. Tehnicianul avea contract cu Mouscron până la finalul actualei stagiuni.
„Împărtășind o viziune sportivă adaptată, suntem siguri că ne va ajuta să construim un nucleu competitiv pentru sezonul viitor. O decizie privind staff-ul tehnic ar urma să fie luată zilele viitoare”, a afirmat clubul Mouscron.
La echipa belgiană, Rednic l-a avut secund pe Mihai Teja, iar printre jucători s-au aflat fundașul Cristian Manea și atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu și FC Botoșani.
Rednic, în vârstă de 55 de ani, le-a mai antrenat în Belgia pe Standard Liege (2012-2013) și Gent (2013-2014). Fostul internațional român a jucat în această țară la Standard (1991-1996) și Sint-Truidense (1996-1997).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS