10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune îndeplinită pentru trupa lui Daniel Mogoșanu

Misiune îndeplinită pentru trupa lui Daniel Mogoșanu

Formația de juniori sub 17 ani a CS Universitatea Craiova s-a calificat în finala campionatului de la Liga Elitelor, după ce a eliminat în semifinale pe UTA Bătrâna Doamnă cu scorul de 4-3 la „general“. A fost 2-1 în tur, pe „Extensiv“, iar sâmbătă, în manșa a doua, la Arad, oltenii au încheiat la egalitate, scor 2-2, cu UTA, golurile fiind marcate de Gârbiță și Ciutică.
„Am făcut un joc bun la Arad. Trebuia să închidem meciul în primele 15 minute, pentru că am avut ocazii clare de gol, o bară a lui Mihăilă, am scăpat de două ori singuri cu portarul, dar după ei au echilibrat lupta, au venit peste noi și am făcut greșeli defensive și ne-au condus. După pauză, am schimbat un pic lucrurile, ne-am apărat în altă formă, i-am așteptat un pic și pe final am marcat și am stabilit rezultatul final prin Ciutică. Ne-am calificat meritat, în ambele meciuri din semifinale am arătat un fotbal mult mai bun“, a declarat antrenorul Daniel Mogoșanu, pentru GdS.
CS Universitatea Craiova U17: Bobonete – Nițuică, Constantinescu, Sima, Vadasis – Dobre, Șerban – Gârbiță, Mihăilă, Albăstroiu – Zbona. Au mai intrat: Ciutică, Târș, Calu.

Screciu completează lotul

Daniel Mogoșanu are un motiv în plus să creadă că echipa sa poate deveni campioană națională, asta pentru că îl va avea și pe Vladimir Screciu în lot în finala competiției, programată pe 2 iunie, de la ora 19.30, la Mogoșoaia sau Buftea, în compania lui Dinamo 1948 București.
„Acum fac un program de antrenamente, astfel încât să le dozez efortul să fie la formă maximă pe 2 iunie. Din fericire, nu au mai apărut probleme după meciul de la Arad și sper să-l recuperez și pe Vlădulescu până la finală. Mă bucur enorm că o să-l am pentru finală și pe Screciu, am vorbit cu el și de mâine (astăzi – n.r.) o să vină la antrenament. Am mare nevoie de el, pentru că Dinamo e puternică. Dacă era apt și Jovan Markovici era perfect, dar e tot în cârje. Îi știm bine pe cei de la Dinamo, dar și ei pe noi. Oricum, va fi altceva în finală față de campionat, unde am pierdut cu 3-2 aici și am făcut 2-2 la București. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine, pentru că suntem foarte aproape de trofeu și ar fi păcat să nu-l adjudecăm“, a punctat Daniel Mogoșanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS