18.5 C
Craiova
miercuri, 27 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Tenis: Simona Halep va juca finala turneului de la Roma

Tenis: Simona Halep va juca finala turneului de la Roma

Simona Halep va juca în finala turneului de la Roma (foto: Prosport)
Simona Halep va juca în finala turneului de la Roma (foto: Prosport)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat astăzi în finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, după ce a întrecut-o pe olandeza Kiki Bertens, cu 7-5, 6-1.

Reacţia româncei a venit pe teren, la câteva secunde de la terminarea meciului: “Mă bucur că am reuşit să terminăm pentru că e neplăcut să jucăm pe ploaie. Am foarte multă încredere, titlul de la Madrid mă face mult mai puternică. Mă simt minunat şi sper să câştig acest titlul, pentru că mă simt bine să joc în faţa voastră.

Mulţumesc tuturor! Iubesc Roma, îmi place să fiu aici”, a declarat Simona.

Halep va juca astfel a doua sa finală consecutivă, după ce săptămâna trecută a câștigat titlul la Madrid.

Simona Halep (25 ani), cap de serie numărul șase la Foro Italico, a încheiat conturile după o oră și 17 minute în fața unei olandeze de aceeași vârstă, aflată pe locul 20 în ierarhia mondială.

Simona, care a ajuns la zece victorii consecutive (Madrid și Roma), și-a asigurat un cec de 230.565 euro și 585 puncte WTA, iar în finală o va întâlni pe învingătoarea dintre Garbine Muguruza Blanco (Spania, 7 WTA) și Elina Svitolina (Ucraina, 11 WTA).

Halep va juca la Roma a 24-a sa finală din carieră, până acum având 15 titluri cucerite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Cluburile din Premier League au votat reluarea antrenamentelor colective

Cluburile din Premier League au votat, astăzi, în unanimitate pentru reluarea antrenamentelor colective, inclusiv contactul între jucători. Este un nou pas important...