21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniel Mogoșanu: Lupta pentru finală rămâne deschisă

Daniel Mogoșanu: Lupta pentru finală rămâne deschisă

Antrenorul formației de juniori sub 17 ani a CS Universitatea Craiova, Daniel Mogoșanu, s-a arătat mulțumit cu victoria obținută duminică în fața echipei UTA Bătrâna Doamnă U17, scor 2-1, în manșa tur a semifinalelor Ligii Elitelor.
Tehnicianul a precizat că speră să poată recupera din jucătorii accidentați pentru meciul retur, programat sâmbătă, de la ora 14.00, la Arad, în care vizează un rezultat pozitiv, ceea ce ar echivala cu accederea în finală.
„Sper din tot sufletul să mai pot recupera din jucătorii accidentați, Ciutică și Vlădulescu, pentru că Nichifor e operat de apendicită, deci iese din calcule. Cu toate acestea, nu vom renunța la luptă. Va fi un meci dificil acolo, dar sper din tot sufletul să ne întoarcem calificați și să jucăm finala, pentru că fotbalistic cred că echipa noastră a arătat că are mult mai multă calitate în joc decât UTA. Ne propunem să câștigăm și la ei, nu mergem la egal. Noi ne-am propus să jucăm un fotbal ofensiv și să marcăm multe goluri, iar asta o arată și linia de clasament din campionatul regulat“, a spus Daniel Mogoșanu.
„Putea fi o victorie și mai clară în tur. Știam că întâlnim o echipă căreia îi plac atacurile directe și fazele fixe, pentru acest fapt le-am dat marcaj nominal și totuși am primit gol. Am fost foarte supărat, pentru că am lucrat mult la antrenament fazele fixe, dar s-au revanșat în repriza secundă. Merităm victoria, dar lupta pentru finală rămâne deschisă”, a completat tehnicianul craiovenilor.
„Mergem la Arad la victorie“

Optimist s-a arătat și Mihai Mihăilă, atacantul Craiovei care a reușit să marcheze ambele goluri în disputa cu UTA.
„În prima repriză a fost puțină presiune pe noi, am luat gol destul de repede, dar în a doua parte am intrat motivați și am început să pasăm mai mult și am reușit să întoarcem soarta meciului. Încerc mult la antrenament driblingurile și m-a ajutat foarte mult în acest meci, la primul gol. Mă bucur că am trecut cu bine peste acest prim hop. Chiar dacă ne lipsesc câțiva titulari, mergem la Arad la victorie“, a declarat Mihăilă.
Din tabăra celor de la UTA Bătrâna Doamnă, antrenorul Mihai Petcuț este sigur că elevii săi pot obține victoria și calificarea în finală: „În retur va fi un meci disputat precum acesta, de la Craiova. Cine va greși mai puțin, acela va câștiga. 2-1 este un scor periculos, noi cu o victorie cu 1-0 ne putem califica în finală și cred că acest rezultat ne este la îndemână“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS