12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii, perdanți cu Șirineasa

Filieșenii, perdanți cu Șirineasa

CSO Filiași a pierdut categoric, scor 0-3, partida disputată ieri seară, în deplasare, în fața echipei vâlcene ACS Șirineasa, în runda a 27-a din Liga a III-a, seria 3. Golurile învingătorilor au fost marcate de Marinescu (25), Horumbă (47) și Răcăreanu (87).

Antrenorul doljenilor, Florin Șoavă, a început meciul cu următorul unsprezece: Mogoșanu – Lupu, Chircan, Tereche – Calu, Borneci – Borhot, Duriță, Crușoveanu, Neacșu – Bălan. Pe parcurs au mai fost introduși Tănase, Pârvuică, Fruntelată şi Papa.

„Terenul a fost impracticabil, plin de apă şi a rezultat un fotbal urât. Au fost greşeli mari la toate golurile primite. La primul, Borhot a acordat uşor un corner, apoi adversarii au înscris cu un şut la colțul lung. La cel de-al doilea a respins Calu cu capul, Lupu a bărbierit balonul şi mingea a ajuns la un adversar care a reluat imparabil. Al treilea a venit după o degajare a lui Mogoşanu la un adversar, care a scăpat singur şi… Trei greşeli, trei goluri. A fost un joc de luptă şi echipa lor a fost mai odihnită, pentru că ei nu au jucat, au câştigat la masa verde meciul trecut cu Podari”, a explicat Florin Şoavă.

„I-am pierdut pe Tănase şi pe Bălan pentru meciul cu Mioveni II, ambii fiind suspendați, Tereche a ieşit la pauză accidentat, cred că are un deget rupt, în timp ce Neacşu se plânge de o durere la un picior. Asta e situația, dar trebuie să ne refacem pentru jocul de vineri şi să-l câştigăm”, a mai spus tehnicianul lui CSO Filiași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS