10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeacșu le-a făcut viața grea ilfovenilor (galerie foto)

Neacșu le-a făcut viața grea ilfovenilor (galerie foto)

Divizionara C CSO Filiași a obținut vineri, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, o victorie foarte frumoasă și importantă. Trupa lui Florin Șoavă i-a administrat un sec 3-1 (1-1) grupării FC Voluntari II, la capătul unui joc controlat, în care Nicușor Neacșu a marcat toate cele trei goluri ale gazdelor și a fost cel mai periculos fotbalist de la CSO. Două dintre reușite au fost din penaltiuri (’19, ’82), celălalt venind după o execuție perfectă, sub bară, dintr-o lovitură liberă de la circa 20 de metri (’53). Replica ilfovenilor a venit prin Trandafirescu, care a reluat imparabil cu capul o centrare venită din lovitură liberă de pe partea stângă de atac (’22).

CSO Filiași: Mogoșanu – Borhot, Lupu, Chircan, Tereche – Calu, (’89, Stanca) – Duriță (’61, Papa), Borneci, Cruşoveanu, Neacşu (’90+3, Fruntelată) – Bălan (’70, Tănase). Antrenor: Florin Șoavă.

FC Voluntari: Petrariu – Leasa, Gâsă, Nica (’77, Bârsan), Uțoiu (’54, Costache), Tudorică, Mihai, Stănescu (’81, Iordache), Ene (’57, Ureche), Trandafirescu. Antrenor: Dinu Todoran.

Cartonașe galbene: Uțoiu ’18, Mihai ’81.

Au arbitrat: Alexandru Bălan– Ionel Caius Drulă, Vasile Marius Duță.

Observatori: Ioan Filip, Adrian Matei.

După 26 de runde, CSO Filiași ocupă locul cinci în Liga a III-a, seria 3, cu 34 de puncte, dar cu un joc în plus față de celelale competitoare, care vor lupta sâmbătă, de la ora 18.00.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS