14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSăndoi așteaptă victorii de la Craiova și Pandurii

Săndoi așteaptă victorii de la Craiova și Pandurii

Antrenorul craiovean Emil Săndoi a prefațat pentru GdS partida pe care o va susține CS Universitatea Craiova duminică, de la ora 20.30, în Ardeal, în compania echipei CFR Cluj, din runda a 8-a a play-off-ului Ligii I. Fostul mare jucător al Băniei a subliniat că alb-albaștrii trebuie să răzbune înfrângerea de la Pitești, scor 1-4, și că trebuie să lupte până la final pentru a prinde o treaptă pe podium. „Va trebui să ne luăm o revanșă pentru înfrângerea pe care am suferit-o la Pitești, pentru că a fost un eșec la o diferență apreciabilă și cred că avem puterea să obținem un rezultat bun. Sper să nu mai fie probleme de lot, revin Băluță și Zlatinski, nu și Mateiu, care a primit trei etape de suspendare, deci cresc șansele să obținem ceva. Sunt două echipe care practică un fotbal deschis și e posibil orice rezultat. Nu știu cât de mult ne ajută o remiză, pentru că în play-off sunt cele patru echipe de deasupra noastră care speră la un loc pe podium, incluzând aici și CFR-ul, dar nici noi nu trebuie să renunțăm la luptă. Obținând rezultate pozitive în acest final de play-off, Craiova poate să termine pe trei, dar trebuie să obțină victorii pentru asta“, a declarat Emil Săndoi.

„Dacă Pandurii ar merge la baraj ar fi foarte bine“

Emil Săndoi este tehnicianul care a promovat Pandurii Târgu Jiu pe prima scenă și speră ca gruparea gorjeană să rămână în Liga I, să se salveze măcar la baraj.
Acesta a precizat că elevii lui Flavius Stoican trebuie să se impună în partida de duminică, de la ora 18.00, de la Severin, cu FC Voluntari, din runda a 8-a a play-out-ului dacă își doresc cu adevărat să continue lupta pentru un loc pe prima scenă.
„Din punctul meu de vedere, dacă Pandurii ar merge la baraj ar fi foarte bine în situația în care se află. Era una dintre echipele care la început credeam că se va lupta pentru podium la ce lot avea și nu i-a fost ușor când s-a trezit peste noapte fără finanțare, fără jucătorii de mare valoare. Dar ei trebuie să spere în continuare la rămânerea în Liga I. Cred că între Pandurii și Chiajna se va hotărî ocupanta locului de baraj. Din punct de vedere al valorii jucătorilor, Chiajna are un plus, dar acesta nu s-a prea văzut pe teren până în acest moment. Pentru Pandurii este foarte important să adune câte ceva de la fiecare meci. Un punct este bun, dacă este obținut în deplasare, dar acasă, cum e cazul meciului cu Voluntari, este obligatorie victoria. Îmi pare rău că au fost două meciuri în care au condus, cu ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș, și au pierdut, iar acele puncte irosite cântăreau foarte mult“, a explicat Emil Săndoi, în prezent liber de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS