29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcel Popescu: Nu facem jocurile nimănui!

Marcel Popescu: Nu facem jocurile nimănui!

Președintele grupării CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu (foto), a afirmat ieri, într-un cadru organizat, că formația din Bănie nu face jocurile nimănui, răspunzând astfel acuzelor venite din partea oficialilor clubului Dinamo, potrivit cărora alb-albaștrii ar favoriza FCSB în cursa pentru titlul de campioană.
„Faptul că ni se pune la îndoială buna-credință și demnitatea pe care ne-am câștigat-o e deranjant și cerem să fim respectați. Nu facem jocurile nimănui, facem doar politica clubului nostru, care este de mare performanță. Vrem un joc cât mai spectaculos, care să personalizeze și să recâștige publicul și să vedem arhiplin stadionul la inaugurare. Indiferent de ce cred unii sau alții, ne vom juca șansa până la sfârșit. Mergem la București în ultima etapă să câștigăm cu FCSB. Dinamo este un club obișnuit ca nimeni să nu ridice capul, să-i privească în ochi și să îi înfrunte. Au spus că vor respect, dar ce înseamnă asta, servilism? Niciodată! Dacă asta înseamnă, să nu-l caute la CS Universitatea Craiova“, a declarat conducătorul oltenilor.
„Suntem în semifinala Cupei României și ne reîntoarcem în Europa. Nu ne e frică de meciurile rămase de jucat, nici mie și nici colegilor mei. Nu avem un obiectiv Cupa, ca să sacrificăm campionatul sau să ne agățăm de această șansă că suntem în Europa și să nu ne mai intereseze nimic. Ne jucăm șansa din respect pentru spectatori, pentru zecile de mii care au venit după noi și să nu uităm că am jucat numai în deplasare“, a mai spus Marcel Popescu.

Mulțescu l-a „urecheat” pe Contra

Deranjat de afirmațiile dinamovistului Cosmin Contra a fost și antrenorul Craiovei, Gigi Mulțescu: „Contra nu avea voie să facă acea declarație faţă de mine. Nu are nimeni ce să spună de cariera mea și cum mi-am jucat șansa. Poate nu am câștigat campionatul, dar nu a fost pusă la îndoială corectitudinea mea. Și jocul ofensiv. Asta m-a coordonat în viață. Lui Contra nu i s-a uscat cerneala pe carnetul de antrenor și mă jignește profund“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS