22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Sport Pandurii bat pasul pe loc

Pandurii bat pasul pe loc

-

Pandurii Târgu Jiu nu a reușit decât o remiză, scor 1-1, în partida disputată vineri, pe stadionul „Municipal“ din Severin, în compania echipei FC Botoșani, contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I. Oaspeții au avut șansa deschiderii scorului în minutul 15, dar Vașvari a irosit lovitura de pedeapsă. Oaspeții au marcat însă în prima repriză și nu din acțiune, ci tot dintr-un penalti, Vașvari revanșându-se pentru prima ratare (42, 0-1). Gorjenii au restabilit egalitatea în prelungiri, tot de la punctul cu var, marcator fiind Păcurar (90+4, 1-1).

Pandurii: Popescu – Samson (46, Negoiță), Ene, Ilie, Bușu – Zaina (46, Hamed), Cioinac – Firțulescu, Păcurar, Hlistei – Negruț (72, Stana). Antrenor: Flavius Stoican.

Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Tâncu, Miron, Mușat – Vașvari, Bordeianu – Golofca (87, Buș), Parafita, Roman (62, Elek) – Hergheligiu. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonașe galbene: Ene, Negruț, Samson / Vașvari, Golofca, Miron, Hergheligiu, Mușat.

Au arbitrat: Cătălin Popa – Gabriel Stroe, George Neacșu; Denis Haidiner.

În urma acestui rezultat, Pandurii ocupă locul 6 în play-out și se îndreaptă cu pași mari spre barajul de menținere în primul eșalon. În runda următoare gorjenii vor evolua tot pe teren propriu, în compania formației FC Voluntari, duelul fiind programat duminică, 30 aprilie, de la ora 18.00.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.