14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și Sporting Roșiori s-au anihilat reciproc (foto, video)

CSO Filiași și Sporting Roșiori s-au anihilat reciproc (foto, video)

Fără Ionuț Bogdanovici (accidentat) și Nicușor Neacșu (suspendat), formația CSO Filiași nu a reușit să-și adjudece toate punctele puse în jocul de vineri, de pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în compania echipei Sporting Roșiori. A fost 0-0, după o primă repriză anostă, fără ocazii de poartă, și o a doua foarte „vie“, în care jucătorii celor două combatante și-au trecut în cont, fiecare, câte două ocazii mari. La cele ale oaspeților s-a opus excelent portarul Sorin Mogoșanu. Filieșenii au răspuns prin Sorin Papa, care a nimerit bara din dreapta al porții cu un șut dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri (’70), și Claudiu Bălan, care nu l-a putut învinge pe portarul oaspeților din postură de unu la unu (’72).

CSO Filiaşi: Mogoşanu – Lupu, Chircan, Tereche (’64, Pârvuică) – Calu – Borhot, Borneci (’73, Obeanu), Duriță (’79, Fruntelată), Cruşoveanu – Tănase (’55, Papa), Bălan. Antrenor: Florin Şoavă.

Roşiori: Buşcă – Voicu, Moşteanu, Sitaru, Pâslaru, Vâlcică, Rada (’75, Urâtu), Lățea, Călin, Ştefănescu, Cercel. Antrenor: Cristian Negru.

Cartonaşe galbene: Mogoşanu ’44, Duriță ’69 / Pâslaru ’61, Lățea ’65, Ştefănescu ’90+1.

Au arbitrat: Ovidiu Robu – Florin Pucheanu, Ion Onicescu.

Observatori: Marius Zgovancu, Romel Crăciun.

După 24 de runde, CSO Filiași se regăsește pe locul 9 în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu 29 de puncte adunate. Trupa lui Florin Șoavă va evolua în etapa viitoare în compania celor de la Flacăra Moreni, disputa fiind programată sâmbătă, de la ora 17.00.

Pentru galerie foto, click aici.

Declarații video:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS