3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportȘoavă: Sper să găsesc formula câștigătoare

Șoavă: Sper să găsesc formula câștigătoare

CSO Filiași întâlnește vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, pe Sporting Roșiori, partida contând pentru etapa a 24-a din Liga a III-a, seria 3. Antrenorul doljenilor, Florin Șoavă, s-a arătat îngrijorat din pricina absențelor din lot și speră să poată alinia o formulă bună, astfel încât să obțină toate cele trei puncte.
„O să fie un meci dificil, ținând cont că nu joacă nici Bogdanovici, nici Neacșu, care e suspendat. Au revenit la antrenament Stanca și Popescu, și ei accidentați o bună perioadă de timp, dar e destul de greu să se integreze în joc atât de repede. Sper să găsesc formula câștigătoare. Cei care vor intra trebuie să dea totul și să facem un rezultat bun. Mă interesează foarte mult și jocul, pentru că la ultimul meci de acasă suporterii noștri ne-au apostrofat din cauza prestației și nu a rezultatului, ceea ce m-a indignat cel mai mult. Deși numeric suntem 20, valoric abia găsim un unsprezece de bază, dar ăstea sunt condițiile și trebuie să obținem maximum din meciurile următoare“, a spus Șoavă.
„Îmi pare rău că nu i-am putut ajuta până la final pe băieți la meciul cu Craiova II și, din păcate, nu o să pot să o fac nici în cel de vineri, cu Sporting Roșiori. Lipsește și Neacșu – suspendat, deci nu o să fie prea ușor meciul, dar cred că o să câștigăm. Nici Sporting Roșiori nu este o echipă de speriat, așa că putem lua punctele“, a completat Ionuț Bogdanovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS