20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme mari la ACS Podari. Update: Doljenii nu s-au prezentat la Roşiori

Probleme mari la ACS Podari. Update: Doljenii nu s-au prezentat la Roşiori

Antrenorul Victor Naicu a mărturisit că jucătorii săi sunt neplătiţi de trei luni şi jumătate (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Antrenorul Victor Naicu a mărturisit că jucătorii săi sunt neplătiţi de trei luni şi jumătate (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Deși se află pe o pantă ascendentă în ultima perioadă, ACS Podari e „frânată“ brusc chiar din interior. Jucătorii sunt neplătiți de o bună perioadă, refuză să se mai antreneze, iar conducerea le-a transmis că își vor primi banii când intră bugetul de la Guvern.
„Nu am făcut decât un antrenament, marți. Băieții nu mai vor să vină, pentru că nu au fost plătiți, vine Paștele, nu îi bagă nimeni în seamă… Au zis că se antrenează pe unde pot și vin doar la meciuri. E urâtă atmosfera, pentru că jucătorii sunt neplătiți de trei luni și jumătate. Traversăm o perioadă bună din punct de vedere fotbalistic, dar nu avem ce să facem. Îi înțeleg și pe cei din conducere, că nu le-a intrat bugetul, dar puteau să facă un efort, să rupă din altă parte și să le dea un salariu, pentru că doar unul au cerut, că vine Paștele. Până să înceapă campionatul, conducătorii spuneau că o să se împrumute până intră bugetul, că se gândeau că va intra târziu. Acum primarul a zis că nu-l interesează și că le dă salariile când intră bugetul, în jurul datei de 1 mai, dar nu știu dacă mai stau băieții până atunci. Mi-a zis că e supărat că ne-a învins Aninoasa acasă, dar între timp am mai câștigat și noi în deplasare, am scos puncte frumoase“, a explicat antrenorul Victor Naicu, pentru GdS.

„Slabe speranțe să ne întoarcem cu ceva de la Roșiori“

ACS Podari întâlnește vineri, de la ora 17.00, în deplasare, pe Sporting Roșiori, în etapa a 23-a din Liga a III-a, seria 3, dar optimismul tehnicianului este destul de scăzut. „Nu s-a pus problema să nu ne prezentăm la Roșiori, dar e clar că moralul și interesul nu vor mai fi același. Partea proastă e că, dacă pierdem trei meciuri, e compromisă treaba. Sporting Roșiori e o echipă foarte bună, a terminat pe podium sezonul trecut și mi se pare cea mai omogenă echipă din serie. Au jucători foarte buni, joacă în aceeași formulă de aproximativ trei ani și ne așteaptă un meci greu. Slabe speranțe să ne întoarcem cu ceva de acolo în situația de față. Doar Dorin Preda e suspendat pentru acest joc, în rest toată lumea e aptă din punct de vedere fizic“, a punctat Victor Naicu.

Update: Jucătorii au decis să nu facă deplasarea

Fotbaliştii de la ACS Podari s-au prezentat astăzi la stadion în jurul prânzului, urma să servească masa şi la ora 14.00 era programată plecarea. Supărați din pricina salariilor neprimite, jucătorii au decis să nu efectueze deplasarea, spre surprinderea staff-ului tehnic.

„Când am ajuns la stadion toată lumea s-a comportat normal, urma masa de prânz şi plecarea spre Roşiori. Apoi, ei au făcut o şedință, au supus la vot şi s-a decis să nu se plece la meci. Ei au vorbit cu primarul ieri (joi – n.r.) şi le-a spus că primesc din bani luna viitoare. Nu au fost de acord şi sunt de înțeles. Să sperăm că se vor rezolva problemele săptămâna viitoare, că altfel, la a doua neprezentare consecutivă, suntem excluşi şi ar fi păcat”, a explicat Victor Naicu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS