Acasă Sport CS Universitatea s-a despărţit de Nuno Rocha

CS Universitatea s-a despărţit de Nuno Rocha

-

Inevitabilul s-a produs. Atacantul african Nuno Rocha a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu oficialii CS Universitatea Craiova, a anunțat ieri clubul din Bănie. „După o colaborare de aproape trei ani, CS Universitatea Craiova anunță încetarea relațiilor contractuale cu atacantul naționalei din Insulele Capului Verde, Nuno Rocha. Îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de echipă și îi dorim mult succes în carieră“, se arată într-un comunicat al formației oltene.
Nuno Rocha este al treilea jucător care părăsește formația CS Universitatea Craiova în 2017, după Stephane Acka și Madson. Din cei patru fotbaliști de culoare, cărora le expirau contractele și refuzau prelungirea și au și chefuit după înfrângerea cu Dinamo din campionat, doar Kay nu și-a rezolvat plecarea, însă are toate șansele să nu mai stea în România până la fluierul de final al ediției 2016/2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.