Acasă Sport Fotbal / CS Universitatea Craiova a fost făcută KO de CFR Cluj

Fotbal / CS Universitatea Craiova a fost făcută KO de CFR Cluj

-

Zlatinski și colegii săi nu le-au făcut față ardelenilor de la CFR (Foto: csuc.ro)
Zlatinski și colegii săi nu le-au făcut față ardelenilor de la CFR (Foto: csuc.ro)

CS Universitatea Craiova a făcut un joc slab, cauzat de oboseala acumulată la meciul din Cupă, cu Dinamo, dar și de numeroasele absențe din lot, și a pierdut cu 4-1 partida disputată sâmbătă seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin“ din Pitești, în fața grupării CFR Cluj, contând pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii I.
Ardelenii au deschis scorul rapid, prin Ciprian Deac, care a șutat imparabil, sub bară, de la 20 de metri (18, 0-1).
La doar trei minute oaspeții și-au mărit avantajul la două goluri. Bancu a pierdut o minge la 30 de metri de poarta lui Calancea, balonul a ajuns pe dreapta la Deac, iar acesta a pasat în fața porții pentru Alexandru Păun, care, venit din spate, a pus latul de la cinci metri (21, 0-2).
Gruparea din Bănie a redus din diferență la începutul părții secunde, Alex Băluță a pătruns în careu pe dreapta și a vrut să centreze în fața porții, dar Horj a lovit mingea cu mâna, iar arbitrul central a indicat punctul cu var. Penaltiul și l-a asumat brazilianul Gustavo, care a transformat cu precizie (49, 1-2).
Alb-albaștrii au continuat să atace și să rateze incredibil prin Gustavo, Bancu și Ivan, și, contrar cursului jocului, ardelenii au dat dovadă de eficiență, marcând de două ori pe contraatac. Prima dată a făcut-o Gomelt, cu un șut de la 14 metri la colțul din dreapta al porții, după o fază creată de Omrani (69, 1-3). A doua lovitură a dat-o Ciprian Deac, care a pus latul de la trei metri, după o pasă a lui Omarani (73, 1-4).
Craiova: Calancea – Dimitrov, Screciu, Kelic, Briceag (30, Bucurică; 71, Jazvic) – Mateiu (79, Markovic), Zlatinski, Băluță – Gustavo, Ivan, Bancu. Antrenor: Gigi Mulțescu.
Cluj: Mincă – Lopes, Larie, Horj, Camora – Nascimento (62, L. Rus), Gomelt – Nouvier, Păun (71, Antal), Deac – Omrani (81, D. Roman). Antrenor: Vasile Miriuță.
Cartonașe galbene: Bancu, Ivan (2), Băluță / Camora, Horj, Deac, Lopes.
Cartonaș roșu: Andrei Ivan 90.
Au arbitrat: Cătălin Popa – Ovidiu Artene, Bogdan Gheorghe; Iulian Dima.
Observatori: Aron Huzu, Romolus Gabor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Alături de colegii de serviciu puteţi finaliza cu succes activităţi pentru care aţi depus mult efort în ultimele zile. Oboseala îşi...