Acasă Sport Fotbal / Danny Blind, demis după înfrângerea cu Bulgaria

Fotbal / Danny Blind, demis după înfrângerea cu Bulgaria

-

Federaţia Olandeză de Fotbal a anunţat demiterea selecţionerului Danny Blind (foto) de la conducerea primei reprezentative, după înfrângerea, scor 0-2, cu Bulgaria, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, informează Mediafax.
„Noi (federaţia – n.r.) avem mult respect pentru Danny şi serviciile aduse. Dar, din cauza rezultatelor negative şi a dificultăţii de a ne mai califica la CM 2018 ne vedem nevoiţi să ne despărţim”, a anunţat Federaţia Olandeză de Fotbal pe site-ul său oficial.
Blind a preluat naţionala Olandei de la Guss Hiddink în iulie 2015, însă fosta finalistă a Campionatului Mondial din 2010 nu a izbutit calificarea la turneul final al Campionatului European din 2016.
Selecţionerul a fost informat de demitere de către directorul Federaţiei Olandeze de Fotbal, Jean Paul Decossaux şi de directorul tehnic Hans van Breukelen.
Fred Grim, selecţionerul naţionalei de tineret a Olandei, va ocupa postul de interimar la meciul amical cu Italia, care se va disputa marţi, la Amsterdam.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi...