16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Naicu: Trebuie să intrăm în normal cât mai repede

Victor Naicu: Trebuie să intrăm în normal cât mai repede

Formația ACS Podari nu are cu ce se lăuda în returul campionatului din Liga a III-a, seria 3. Asta se reflectă și în clasament, doljenii ocupând penultimul loc, cu 13 puncte, dar și în buzunare, jucătorii și staff-ul tehnic intrând în cea de-a treia lună de neplată. Antrenorul Victor Naicu a făcut un scurt bilanț, a analizat programul competițional și a ajuns la concluzia că lucrurile se vor îndrepta.
„Am început destul de rău returul, cu două înfrângeri consecutive, ceea ce ne creează un disconfort în momentul ăsta în clasament. Nu este nici o presiune în plus din partea conducerii după aceste două rezultate nefaste. Și conducătorii, și noi ne doream să avem alt parcurs, dar asta este situația de față și vedem ce vom putea să facem să îndreptăm lucrurile cât mai rapid. Ne-am prezentat foarte bine în perioada de pregătire, am avut rezultate bune, iar jocul ne-a dat speranțe că vom face un retur bun. Din păcate, am pierdut prima etapă la liderul clasamentului, la SCM Pitești, apoi acasă, surprinzător, cu FC Aninoasa. Avem un lot tânăr de jucători, dar eu consider că trebuie să intrăm în normal cât mai repede. Suntem pe penultimul loc acum, dar sunt destul de puține puncte care ne despart de mijlocul clasamentului. Cu două sau trei victorii te duci în afara zonei periculoase fără probleme. Nu mă interesează ce fac ceilalți. Important este ca jocul nostru să fie bun, pentru că atunci vin rezultatele. Programul este destul de ok, pentru că întâlnim acasă toate echipele care se zbat în jumătatea de jos a clasamentului și o victorie în meciul direct ne poate ridica destul de mult“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Tehnicianul craiovean este convins că elevii săi vor începe să îndrepte linia de clasament începând cu primul meci, podărenii urmând să evolueze contra echipei secunde a clubului Steaua București sâmbătă, de la ora 15.00, pe teren propriu.
„Este foarte important primul meci, avem nevoie de o victorie. Cred că încrederea se recapătă printr-un joc bun și un rezultat pe măsură. Atmosfera din lot este mai bună după această pauză competițională pe care am luat-o, că noi nu am jucat săptămâna trecută, și am motive să fiu optimist. Revine Dina după suspendare, putem conta și pe Dorin Preda după accidentarea care l-a ținut destul timp departe de gazon. Din păcate, îl avem suspendat pe Adrian Cârstea, care a luat acel roșu aiurea în meciul cu Aninoasa. Oricum, o să apară schimbări în primul unsprezece. În mare, o să folosim echipa din pregătiri și probabil altul va fi și jocul, pentru că în amicale a funcționat bine formula aceea. Nu i-am văzut la lucru pe cei de la Steaua II, dar am ceva informații despre ei. Am înțeles că au un lot tânăr și că sunt imprevizibili, dar sper ca experiența și valoarea pe care o au jucătorii noștri să fie decisive. Am încredere că vom lua cele trei puncte“, a încheiat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS