11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSJ Ştiinţa U Craiova a marcat de nouă ori cu CSS

CSJ Ştiinţa U Craiova a marcat de nouă ori cu CSS

Runda a 22-a din Campionatul Național de Juniori A și B nu a fost benefică pentru gruparea CSS Craiova, care a pierdut ambele bătălii de sâmbătă, de la stadionul „Aripile“, cu CJS Știința U Craiova.
La Under 19, jocul a fost foarte animat, iar victoria gazdelor a venit spre final, cu 4-2. Golurile celor de la CSJ au fost marcate de Șucleanță (2), Onică și Iancu, replica oaspeților venind prin Călărașu și Toma. „A fost un joc frumos, echilibrat până în ultimele cinci minute. Am condus cu 1-0, gol Onică, am fost egalați, apoi s-a făcut 2-1 pentru noi dintr-un penalti transformat de Șucleanță și apoi iarăși am fost egalați. Diferența s-a făcut în minutul 85 și 90, cu două șuturi de excepție, la vinclu, ale lui Iancu și Șucleanță. Urmează un joc la CFR Romgaz și vrem să obținem maximum și de acolo“, a declarat antrenorul formației Under 19 a CSJ Știința U Craiova, Nelu Petrișor (foto), pentru GdS.
„Nu am jucat rău, dar iarăși am greșit individual și asta ne-a costat. Trebuie să muncim mai mult și sper ca băieții să înțeleagă că nu pot exista momente de relaxare în timpul unui joc“, a explicat tehnicianul CSS-ului, Gică Vlad, pentru GdS.
CSJ A: M. Mânăileanu – P. Todea, Fl. Inel, A. Morenciu, M. Mihai – A. Șucleanță, F. Pitaru, A. Gheorghișor, E. Novac – A. Stroe, D. Onică. Au mai intrat: A. Niță, M. Pătrașcu, Fl. Iancu.
CSS A: Manolache – Simion, Gherghină, G. Zamfir, Coderie – Giuverdea, Rădoi, Toma, Restaeanu, Călărașu – Gheorghe. Au mai intrat: Grigorie, Benegui, Vărzaru, Bâzdoacă.

Alex Stoica a debutat cu victorie

La juniori B, CSJ Știința U Craiova, cu Alex Stoica debutant pe banca tehnică, a învins cu 5-0 pe CSS Craiova, golurile fiind reușite de Marian Șelaru (3), Cătălin Andrei și Sorin Radu. „A fost un meci pe care l-am controlat în totalitate. Este o diferență mare între noi și ea s-a reflectat și pe tabela de marcaj“, a declarat Alex Stoica, pentru GdS.
CSJ B: Manea – Tudorescu, Andrei, Ionescu, Gavrilescu – Rădulescu, Șt. Popescu – Nicola, Ioana, Tudor – Șelaru. Au mai intrat: Grigorașcu, Radu, Militaru.
CSS B: Deselnicu – Teică, Sârmon, Pipercă, Ștefan – Stoica, Constantinescu, Ornoiu, Chelu – Grigorie, Pascu. Au mai intrat: Mic, Târșoavă, Ursaru, Firu. Antrenor: Marian Dobre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS