3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO şi-a propus reabilitarea cu liderul

CSO şi-a propus reabilitarea cu liderul

Formația CSO Filiași a suferit săptămâna trecută cea mai drastică înfrângere de când evoluează în Liga a III-a, 2-6 cu Concordia II Chiajna, rezultat în urma căruia a coborât de pe locul patru pe șapte, dar jucătorii și staff-ul tehnic sunt gata să se revanșeze în jocul următor, contra liderului SCM Pitești, programat mâine, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.
„Am avut un debut nefericit, am fost afectați, însă toată săptămâna am încercat, și cred că am reușit, să le ridic moralul băieților. Încercăm să ne revanșăm față de suporteri și de conducerea clubului nostru în meciul cu SCM Pitești. Întâlnim liderul și ne va fi dificil, însă sperăm să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură. Vor fi schimbări în primul unsprezece și sper să găsesc formula câștigătoare. Am văzut golurile piteștenilor din meciul cu Podari, îi știm de anul trecut, cunosc stilul de joc al lui Dică și sperăm să-i contracarăm. Important este ca echipa mea să joace și să nu facă greșelile pe care le-a făcut în primul meci, și atunci va fi bine“, a declarat antrenorul Florin Șoavă.

„Putem obține un rezultat pozitiv“

La rândul lor, jucătorii au spus că vor face tot posibilul să-și reabiliteze imaginea printr-un rezultat bun cu gruparea argeșeană.
„Cred că am trecut peste înfrângerea de la Chiajna, dar trebuie să recunoaștem că toți am fost cu moralul la pământ. Ne așteaptă un meci dificil, doar întâlnim echipa de pe primul loc. Dacă o să fim concentrați și vom funcționa ca o echipă, putem obține un rezultat pozitiv. Ne-am pregătit bine și nu cred că sunt cu mult peste noi ca valoare, chiar dacă au în lot și jucători care au evoluat în Liga I. Sper să trecem cu bine peste această provocare și să spălăm din rușinea eșecului cu Chiajna II. Îmi doresc să marchez la fiecare meci și fac tot posibilul să-mi ajut echipa să câștige“, a spus mijlocașul Marius Duriță.
„Întâlnim o echipă foarte bună, nu are nici o înfrângere, dar și noi suntem neînvinși acasă și sperăm să le provocăm noi primul eșec. După o înfrângere cu 6-2, cu siguranță nu poți să ai o dispoziție foarte bună, dar suntem motivați și vrem să ne reabilităm în fața celor care cred în noi“, a punctat fundașul Cosmin Calu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS