17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a început returul cu dreptul

„Satelitul“ a început returul cu dreptul

CS Universitatea II Craiova a debutat cu bine în returul Ligii a III-a, seria 3, reușind să se impună cu 2-1 în partida disputată vineri, pe stadionul „Extensiv“, în compania formației ACS Șirineasa (galerie foto). Vâlcenii au deschis scorul prin Răcăreanu (’13), iar alb-albaștrii au întors meciul prin Lucian Buzan (’32) și Andrei Burlacu (’43 – penalti).
De menționat că Șirineasa a evoluat în inferioritate din minutul 64, când Neacșu a văzut cel de-al doilea cartonaș galben.
Craiova II: Vlad – Vlădoiu, Ion, Hreniuc, Borța – Bârzan (’85, Cr. Frăsineanu), Enache (’50, Țoiu), Burlacu – Buzan, Al. Popescu, V. Constantin (’71, Hodea).
Șirineasa: Teodorescu – Lăzărescu (’36, I. Săraru), Nicolaescu, Neacşu, L. Săraru – Marinescu (’61, Marian) – Chiripuş, Răcăreanu, Constantinescu, Horumbă (’73, Roşianu) – Tomescu (’55, Preda).
„E un lucru bun că am câștigat, dar ca joc, în unele momente, nu am fost la nivelul la care ni-l dorim. Aștept mult mai mult de la acești juniori. Nu-mi fac probleme în privința retrogradării, cu șase puncte câștigate sari pe locul patru“, a declarat antrenorul craiovenilor, Corneliu Papură.
„Este început de campionat și nu am fost cu motoarele turate, dar per total sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Cel puțin în repriza a doua am avut trei-patru ocazii de gol cu un om în minus. Poate ar fi trebuit să ni se acorde și nouă un penalti, la un henț, dar ăsta-i fotbalul“, a afirmat tehnicianul vâlcean Gabriel Mangalagiu.
După acest succes, CS Universitatea II Craiova a urcat de pe locul 15, pe 12, iar în runda viitoare va juca pe terenul formației Steaua II București, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS