9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFilieșenii nu sunt împăcați cu rezultatul de la Chiajna

Filieșenii nu sunt împăcați cu rezultatul de la Chiajna

Formația CSO Filiași a suferit o înfrângere drastică vineri, scor 2-6, pe terenul celor de la Concordia II Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a din Liga a III-a, seria 3. Golurile ilfovenilor, care au folosit șase jucători de la prima echipă, au fost marcate de Păun (’7,’21), Rogoveanu (’10,’79 – penalti), Cocârlă (’82) și Diaconu (’89). Replica doljenilor a venit prin Dănuț Tereche (’27) și Nicușor Neacşu (’41).
CSO Filiași a început cu următoarea formulă: Mogoșanu – Ciocârlă, Lupu, Tereche, Neacșu – Duriță, Bogdanovici, Borneci, Crușoveanu – Stanca, Bălan. Au mai intrat: Borhot, Calu, Papa, Pârvuică.
„Scorul nu reflectă realitatea din teren, este mult prea dur. Ei au jucat practic în primele 20 de minute și ultimele zece minute, în rest noi am dominat și am ratat enorm“, a declarat președintele filieșenilor, Florin Spânu. „Au fost greșeli personale mari și sunt dezamăgit complet“, a punctat antrenorul doljenilor, Florin Șoavă.
În urma acestei înfrângeri, CSO Filiași a coborât de pe locul patru pe șapte, iar în etapa viitoare întâlnește liderul seriei, SCM Pitești, meciul fiind programat vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS