11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampionii s-au distanțat de Arcada Galați

Campionii s-au distanțat de Arcada Galați

Marian Bala (în tricou alb) și colegii săi și-au luat revanșa în fața Arcadei Galați, după ce formația moldavă învinsese de trei ori în acest sezon formația olteană (foto: Claudiu Tudor)
Marian Bala (în tricou alb) și colegii săi și-au luat revanșa în fața Arcadei Galați, după ce formația moldavă învinsese de trei ori în acest sezon formația olteană (foto: Claudiu Tudor)

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova și-au luat ieri revanșa în fața formației Arcada Galați, care îi învinsese de trei ori pe campioni în acest sezon (o dată în campionat, de două ori în Cupa României). Elevii lui Dan Pascu s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-22, 25-22), în derbiul rundei a 20-a din Divizia A1.
Laurențiu Lică și colegii săi sunt neînvinși în meciurile de acasă din campionat, iar după victoria de ieri și-au consolidat locul trei, mărind distanța față de Arcada Galați la trei puncte. „Galațiul era echipa pe care nu o învinsesem sezonul acesta. Am abordat foarte bine partida. Am câștigat primele două seturi la mare luptă, iar în al treilea adversarii nu au mai avut forța să țină ritmul cu noi și am câștigat relaxat. Am promis că vom recupera punctele pierdute în deplasare, în fața echipelor cu care ne batem pentru titlu, și ne-am ținut de cuvânt“, a spus, după meci, căpitanul oltenilor, Laurențiu Lică, nerecuperat complet după o accidentare care l-a făcut să rateze și meciul cu Belchatow, din Liga Campionilor.

„Venim după o deplasare foarte obositoare din Polonia. Jucătorii mei au reușit să revină în setul întâi, de la 18-10 pentru adversari, și apreciez acest lucru, deși sunt nemulțumit că la începutul meciului nu au tratat serios adversarul. Apoi, am jucat foarte bine”, a spus antrenorul Dan Pascu.
Runda viitoare, penultima din retur, elevii lui Dan Pascu vor juca la CS Știința Bacău, apoi oltenii vor avea ultima etapă acasă, cu Unirea Dej, pe 11 martie. În Divizia A1 de volei feminin, SCM-U Craiova a suferit o nouă înfrângere, fiind învinsă, pe teren propriu, de Penicilina Iași, cu 3-0 (25-16, 25-19, 25-14).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS