17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNegrilă: Suntem Craiova și trebuie să câștigăm!

Negrilă: Suntem Craiova și trebuie să câștigăm!

„Negoro“ apreciază Gaz Metan Mediaş, dar nu concepe decât o victorie a Craiovei în partida de duminică (Foto: Alexandru Vîrtosu)
„Negoro“ apreciază Gaz Metan Mediaş, dar nu concepe decât o victorie a Craiovei în partida de duminică (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Fostul mare fotbalist al Craiovei, Nicolae Negrilă, este supărat pe situația neplăcută în care se regăsește CS Universitatea, nevenindu-i să creadă că elevii lui Gigi Mulțescu nu au reușit să contabilizeze nici măcar un punct din confruntările cu Botoșani, Steaua și Dinamo.
„Nu credeam că putem să tremurăm în ultima etapă pentru un punct. E inadmisibil că s-a ajuns aici. Toată Craiova suferă pentru treaba asta și mă refer la cei care iubesc fotbalul“, a declarat „Negoro“, pentru GdS.
Acesta a semnalat problemele din defensivă și speră ca Gigi Mulțescu și staff-ul său să fi reușit în această săptămână de antrenamente să remedieze inexactitățile și la confruntarea cu Gaz Metan Mediaș, programată duminică, de la ora 20.30, la Pitești, să nu mai fie consemnate alte goluri încasate cu ușurință, cum au fost cele cu Dinamo.
„Mă bucur că acum, cu Gaz Metan Mediaș, revine Dimitrov, un jucător bun, și îl așteptăm și pe Dumitraș să fie apt, pentru că mie nu mi-au plăcut niciodată improvizațiile. Preferam să bage un junior cu Dinamo, dar să fie fundaș dreapta de meserie, decât să apară tot felul de improvizații. Oricum, noi am stat prost la fundașii centrali, că nu fac marcaj. Nu vreau să intru în detalii, dar și Briceag, și Bucurică ar fi trebuit să ajute mai mult, să strângă, pentru că au văzut că le pune Nemec probleme celor din centrul apărării. Sper să se fi pus la punct problemele din apărare. Îmi pare rău că nu joacă Gustavo contra lui Mediaș, care a dat alt suflu atunci când a intrat și nu știu de ce nu a fost folosit mai des“, a spus Nicolae Negrilă, fiind de acord cu excluderea din lot a lui Acka, Madson și Rocha: „Mă miră treaba cu Acka, Madson și Rocha că nu și-au prelungit contractele și că au petrecut după meciul pierdut cu Dinamo. Nu știu de ce se gândesc să plece, pentru că nu e sfârșit de campionat. Trebuia să își facă datoria cum trebuie, să fie profesioniști“.

„Băieții trebuie să-și revină neapărat“

Nicolae Negrilă este convins că întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș va fi foarte dificilă, dar nu concepe ca alb-albaștrii să nu-și atingă obiectivul.
„Nu avem voie să pierdem cu Mediaș. Un punct ne este de ajuns, dar o victorie ar fi și mai frumoasă și s-ar impune după nereușitele din ultimul timp. Ar mai îndulci situația. Băieții trebuie să-și revină neapărat! Echipa este obligată să se mobilizeze și să arate că este puternică. Aproape tot turul și returul au jucat bine, au început excelent cu Voluntariul și după și-au dat cu stângul în dreptul, nu au reușit să câștige un punct în trei etape ca să stăm liniștiți. Mi-e tare frică de Mediaș, pentru că am văzut cum a jucat cu Steaua, a alergat foarte mult, a dat la poartă… Nu știu ce să spun despre meciul ăsta în afară că va fi greu. Nu știu cum au pregătit ai noștri acest meci, dar nici nu concep să nu dăm un gol mai mult decât ei. Am văzut că ardelenii primesc nu știu ce primă dacă intră în play-off, dar nu știu de unde iau ei acei bani, că «Limoniu» (președintele Ioan Mărginean – n.r.) se văita mai zilele trecute că nu au intrat banii, că nu știu ce. Nu ar trebui să ne intereseze pe noi ce prime au ei, pentru că noi suntem Craiova și trebuie să câștigăm. Băieții ăștia nu au voie să-i dezamăgească pe suporterii care vor veni iarăși într-un număr mare după ei, de data asta la Pitești. Să sperăm că nu avem parte de surprize și că ne atingem obiectivul“, a conchis Nicolae Negrilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS