Acasă Sport Volei (m): SCM-U Craiova a ratat calificarea în Top 12 din Liga...

Volei (m): SCM-U Craiova a ratat calificarea în Top 12 din Liga Campionilor

-

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă aseară, în deplasare, de formaţia poloneză SKRA Belchatow, cu scorul de 3-0 (26-24, 25-18, 25-14). Meciul a contat pentru ultima etapă din grupa D a Ligii Campionilor.

Căpitanul Laurenţiu Lică nu a jucat, fiind menajat după o entorsă la picior.

Campioana României încheie meciurile din grupa D cu două victorii şi patru înfrângeri. Cu şapte puncte acumulate, elevii lui Dan Pascu au ratat calificarea în Top 12.

Craiovenii au avut acelaşi număr de puncte ca formaţia de pe locul trei din grupa A, Istanbul BB, dar turcii au fost cei care s-au calificat mai departe, departajarea făcându-se după al patrulea criteriu, media între punctele câştigate şi cele pierdute. Celalte două formaţii de pe locul trei calificare în Top 12 sunt Asseco Resovia Rzeswow (grupa B) – 8 puncte şi  Knack Roeselare (grupa E) – 9 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.