16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport45 de medalii pentru karateka din Bănie

45 de medalii pentru karateka din Bănie

Sportivii antrenaţi de Geri Mitroi au urcat de multe ori pe podium
Sportivii antrenaţi de Geri Mitroi au urcat de multe ori pe podium

Peste 500 de karateka de la 35 de cluburi au participat în weekend la Cupa „Masibo“, găzduită de localitate Baru (județul Hunedoara). Sportivii de la cluburile craiovene s-au remarcat la această competiție, una de nivel foarte ridicat, și au urcat pe podium de 45 de ori. Lucru îmbucurător, având în vedere că acest concurs a reprezentat un test de verificare înainte de Campionatul Național WSF, programat în perioada 18-19 martie la Pitești.
Sportivii de la Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Bănie au cucerit 26 de medalii, dintre care șase de aur, nouă de argint și 11 de bronz. Medaliați cu aur au fost Alexandru Potcovaru, Patrick Budan-Pârvu, Vlad Firulescu, Patricia Hirceanu (de două ori) și echipa feminină de kumite cadete (Mădălina Vasile, Isabel Călărașu, Vittoria Bușcă). Pe locul doi s-au clasat Alexandra Rombu (de trei ori), Luiza Iordache (de două ori), Anna Hirceanu, Nora Pinoșanu, echipa masculină de kata (Denis Popescu, Robert Sîrbulescu, Croitoru Vlad) și echipa masculină de kumite (Robert Sîrbulescu, Denis Popescu, Radu Păunescu), iar pe locul trei s-au clasat Mădălina Vasile (de două ori), Gabriel Botea (de două ori), Alexandra Rombu, Andrei Enășoiu, Nora Pinoșanu, Isabel Călărașu, Claudiu Rombu, echipa kumite (A. Enășoiu, A. Potcovaru, D. Petrescu) și echipa de kumite minicadeți (Cl. Rombu, Ed. Bușcă, Șt. Panduru, R. Fulger). De la CS Universitatea Craiova au urcat pe podium doi băieți, Bogdan Gogoloși și Ionuț Mitrică. Primul a luat două locuri întâi (kumite), iar Mitrică a obținut aur la kata seniori și argint la kumite. Sportivii de la „Trișcu“ și CS Universitatea sunt pregătiți de profesorul Geri Mitroi.

Sportivii de la CS Bushi Craiova
Sportivii de la CS Bushi Craiova

Nouă sportivi au reprezentat Clubul Sportiv Bushi Craiova la acest concurs și au câștigat 15 medalii (patru de aur, patru de argint, șapte de bronz). Pe locul întâi s-au clasat Anisia Zamfir, de două ori, Teodora Lila și Bogdan Lila. Anisia Zamfir a mai obținut argint la kumite individual și bronz la kumite echipe, alături de Daria Trașcă. La rândul său, Teodora Lila a obținut două locuri doi, la kata individual și kumite echipe, alături de Denisa Ștefan, în timp ce Bogdan Lila s-a clasat pe locul trei la kumite individual. Multiplă medaliată a fost și Daria Trașcă, ocupantă a locului doi la joc tehnic (8-9 ani) și clasată de trei ori pe locul trei. Eric Tănasie, Denisa Ștefan și Luca Bătineanu au obținut câte un loc trei. Sportivii sunt antrenați de Ionel Totâlcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS