21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Mulțescu nu se teme de demitere

Gigi Mulțescu nu se teme de demitere

CS Universitatea Craiova a pierdut meciul de „suflet“ cu Dinamo, 1-2 (Gustavo ’74 / Nemec ‘5, ’14) pe Arena Națională, și după această a treia înfrângere consecutivă și-a pus în mare pericol obiectivul principal, accederea în play-off. Alb-albaștrii nu au decât varianta victoriei în ultima etapă, cu Gaz Metan Mediaș, ca să-și vadă munca dusă la bun sfârșit.
Antrenorul grupării din Bănie, Gigi Mulțescu, a afirmat ieri că încă nu a reușit să treacă peste insuccesul de sâmbătă seară și a punctat că nu se teme că va fi demis, pentru că urmează un meci extrem de important și echipa are nevoie de liniște.
„Sunt anesteziat! Şi de noaptea nedormită şi de rezultat. S-au adunat atâtea, e ca picătura chinezească. Suntem ca Sisif, construim şi dărâmăm. Nu avem timp de lamentări, meciul care urmează e şi primul şi ultimul. Trebuie să reuşim calificarea în play-off. Ne lipseşte un jucător cu sânge rece. Aseară (sâmbătă – n.r.) am vorbit doar cu președintele Marcel Popescu, ne-am sfătuit ce trebuie să facem. Până la meciul următor, nu am nici o emoţie. Nu ai cum să schimbi antrenorul în câteva zile. Eu nu lucrez la antrenamente aşa ceva, nu le zic jucătorilor să joace agresiv. Eu lucrez doar tehnic şi tactic. Probabil că sunt demodat“, a declarat Gigi Mulţescu, la Digi Sport.

A dat vina pe Kovacs

Auzind afirmațiile lui Gigi Mulțescu, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a replicat, spunând că și Craiova a jucat agresiv contra Stelei, cu o etapă în urmă.
„Dacă erați în situația noastră, făceați la fel. Agresivitate pozitivă, la minge. Când ați jucat împotriva Stelei, țineți minte cât de agresivi, în sensul bun, ați jucat în primele 30 de minute. Am avut un arbitru, el este suveran“, a punctat Ionel Dănciulescu.
Gigi Mulțescu a lăsat-o mai moale și a mutat discuția pe maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs: „Noi nu avem jucători care să joace altfel, decât așa. A lăsat jocul tare și pe picior. În prima repriză, nu puteam să punem piciorul pe minge, că pleca cu tot picior. Și noi am făcut unele faulturi, dar n-au fost de maniera asta“, a spus Gigi Mulțescu.

Sunt probleme privind organizarea meciului cu Mediaș

Cum ultima etapă din sezonul regulat de Liga I are o situație complicată în privința play-off-ului au apărut o serie de probleme organizatorice și asta pentru că LPF va programa echipele implicate să evolueze la aceiași oră. În discuție intră și meciurile Craiova – Mediaș şi Pandurii – Dinamo și cum gorjenii au prioritate asupra stadionului „Municipal“ din Severin, formația lui Gigi Mulțescu va trebui să-și găsească o nouă arenă care să posede nocturnă. Antrenorul Craiovei ia în calcule și varianta Arenei Naționale, în cazul în care nu se ajunge la o înțelegere cu diriguitorii formației din Târgu Jiu să joace gorjenii în altă parte.
„Dacă nu schimbă Pandurii, noi avem varianta Bucureşti. Nouă ne-ar conveni Severinul, am fi mai aproape de casă, am fi la noi, în Oltenia. Vom vedea, conducerea ştie cum se va organiza. Au fost ceva discuţii, dar fără a se ajunge la un rezultat“, a declarat Gigi Mulţescu.
Ionel Dănciulescu și-ar dori ca oltenii să ajungă la un acord și Craiova să joace la Severin, sperând ca pandurii să accepte să vină la București pentru confruntarea cu elevii lui Cosmin Contra.
„În cazul în care cei de la Pandurii vor să vină pe Arena Naţională, suntem de acord să schimbăm. Rămâne de văzut. Noi am fi de acord să jucăm la Bucureşti. Dacă vor, jucăm şi pe Dinamo, nici o problemă“, a declarat Ionel Dănciulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS