17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U merge ceas în campionatul intern

SCM-U merge ceas în campionatul intern

Jucătorii craioveni au sărbătorit alături de suporteri a 14-a victorie în campionat
Jucătorii craioveni au sărbătorit alături de suporteri a 14-a victorie în campionat

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova şi-au luat sâmbătă încă o revanşă în faţa unui adversar pe terenul căruia pierduse în turul campionatului.
Elevii lui Dan Pascu s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-23, 25-22, 25-20), în faţa formaţiei Tricolorul Ploieşti, în runda a 18-a din Divizia A1. Laurenţiu Lică şi colegii săi sunt invincibili pe teren propriu în campionatul intern, toate cele patru înfrângeri din acest sezon al Diviziei A1 fiind suferite în deplasare. De altfel, ultimul eşec al craiovenilor în această competiţie datează din luna noiembrie a anului trecut. După victoria de trei puncte în faţa formaţiei prahovene, Craiova a acumulat 40 de puncte şi ocupă locul trei, la egalitate cu formaţia de pe locul patru, Steaua, care azi (ora 18.30, DigiSport 3) înfruntă pe teren propriu liderul Arcada Galaţi (42p).

Obosiţi, dar n-au cedat nici un set

După succesul de sâmbătă cu Tricolorul Ploieşti, antrenorul craiovenilor şi-a felicitat elevii pentru că în ciuda oboselii acumulate în ultima lună, când au avut meciuri la foc automat, au reuşit o victorie de trei puncte. „A fost un meci extraordinar de greu azi. Băieţii sunt extrem de obosiţi şi apreciez foarte mult că au avut tăria să treacă peste starea grea pe care o aveau şi să lupte pentru o victorie de trei puncte. Nu am reuşit un joc prea spectaculos, dar este o victorie meritată, care ne apropie şi mai mult de primele locuri în clasament“, a spus antrenorul echipei campioane.
Foarte probabil, Craiova şi Ploieşti (locul cinci) se vor înfrunta şi în faza următoare a Diviziei A1, atunci când primele şase clasate vor juca între ele un minicampionat. Faţă de săptămânile anterioare, Laurenţiu Lică şi colegii săi vor avea mai mult timp la dispoziţie să pregătească meciul următor, care se va disputa sâmbătă. Atunci, alb-albaştrii vor înfrunta în deplasare ultima clasată, echipa Unic Piatra Neamţ.

Fetele au luat un set la Dinamo

Echipa feminină de volei a clubului craiovean continuă seria insucceselor. De data aceasta, oltencele au fost învinse sâmbătă, în deplasare, de o echipă din prima parte a campionatului, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-1 (25-14, 25-19, 23-25, 25-16). Jucătoarele antrenate de Daniel Săvoiu şi Puşa Dina au înregistrat al 18-lea eşec din acest campionat. În etapa a 19-a, Craiova va evolua tot în deplasare, cu SCM Piteşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS