10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea II Craiova a suferit prima înfrângere din 2017 (galerie foto)

Fotbal / CS Universitatea II Craiova a suferit prima înfrângere din 2017 (galerie foto)

Marius Briceag (la minge) a evoluat la echipa a doua în meciul cu Voința Saele (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Marius Briceag (la minge) a evoluat la echipa a doua în meciul cu Voința Saele (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova a suferit prima înfrângere din perioada precompetițională. Cu toate că a beneficiat de aportul a doi jucători de la prima formație, în speță Marius Briceag și Stephan Drăghici, „satelitul“ a fost depășit sâmbătă, pe sinteticul de la „Aripile“, scor 1-3, de liderul Ligii a IV-a Teleorman, Voința Saelele. Gruparea oaspete se află la cel de-al doilea succes în fața elevilor lui Corneliu Papură și Mugur Gușatu, după ce în vara trecută s-a impus cu 1-0 la Ișalnița. La pauză a fost 1-1, după ce George Marinescu a deschis scorul pentru Saelele dintr-un penalti, iar Vali Constantin a restabilit egalitatea de la doi metri după o pătrundere și o pasă a lui Drăghici pe partea dreaptă. La reluare au mai marcat Daniel Sindie și Alex Scumpu, ambii din lovituri de pedeapsă.
Antrenorii echipei secunde a CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură și Mugur Gușatu, au început meciul cu următorul unsprezece: Preduț – Borța, Hreniuc, Ion, Briceag – Enache, Buzan, Drăghici – V. Constantin, Al. Popescu, Bârzan. În actul doi au intrat: C. Popescu – Cojocaru, R. Bogdan, Ionescu, Chivu – Hodea, Gunie, Frăsineanu – Tătulea, Rodeanu, Burlacu.
Au arbitrat: Cătălin Găman – Pompiliu Barbu, Dragoș Iliescu.

„Ușor-ușor se cristalizează primul unsprezece“

La final, „principalul“ Corneliu Papură a afirmat că nu este supărat din pricina rezultatului.
„A venit și prima înfrângere, dar este un meci amical și important a fost să joace toți copii. Venim după o perioadă destul de încărcată și e normal să mai apară și greșeli pe fondul oboselii. Ca idee, ușor-ușor se cristalizează primul unsprezece. N-am fost foarte atent la aspectul ăsta, că ne-au învins de două ori cei de la Saele, sunt preocupat mai mult de randamentul jucătorilor mei. Dacă arbitrul a decis trei penaltiuri în favoarea lor înseamnă că au fost, iar noi trebuia să jucăm mai bine. Am avut mai multe ocazii în prima repriză, dar, din păcate, nu am reușit să marcăm“, a explicat Corneliu Papură, pentru GdS.
Acesta este al patrulea joc de verificare susținut de alb-albaștri în 2017, în primele trei înregistrând victorii concludente: 8-0 cu Viitorul Cârcea, 5-1 cu Viitorul Domnești și 5-1 cu Flacăra Horezu.
Următorul test al „satelitului“ va avea loc sâmbătă, 18 februarie, la Bradu, cu liderul Ligii a III-a, seria 3, SCM Pitești.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS