10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampionii vor trei puncte din Banat

Campionii vor trei puncte din Banat

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova vor juca sâmbătă (ora 17.00) pe terenul echipei CS Volei Caransebeș, în cadrul etapei a 17-a din Liga Națională. Campionii au plecat spre Banat cu gândul să obțină toate cele trei puncte, pentru a se menține în top 4. Victoria ar fi un frumos cadou pentru căpitanul echipei oltene, Laurențiu Lică, „Lolo“ urmând să împlinească 37 de ani chiar în ziua partidei de la Caransebeș.
CS Volei Caransebeș se află pe locul opt, cu 17 puncte, iar Craiova se află pe poziția a patra, cu 35 de puncte. Pe podium se află, Galați (40 puncte), Steaua (39p), Zalău (37p). Elevii lui Dan Pascu se concentrează acum pe campionatul intern, după ce miercuri au fost eliminați din Cupa României, în semifinale.
Craiovenii au fost de­pășiți, în deplasare, de Arcada Galaţi, cu scorul de 3-1 (25-23, 25-23, 20-25, 25-20), în meciul retur, după ce în tur pierduseră cu același scor, 3-1. Arcada va lupta pentru trofeu cu ACSVM Zalău, pe 30 aprilie.
Miercurea viitoare, de la ora 19.00, oltenii vor evolua în Liga Campionilor, pe teren propriu, cu ACH Volley Club Ljubljana.
După patru meciuri în grupa D, clasamentul arată astfel: 1. Modena – 11 puncte, 2. PGE Skra Belchatow (6p), 3. SCM-U Craiova (4p), 4. ACH Volley Ljubljana (3p).

Fetele joacă acasă

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova va juca sâmbătă pe propriul teren, cu CSM Lugoj, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, de la ora 17.00, în etapa a 17-a. Craiovencele se află pe ultimul loc, cu o singură victorie, iar lugojencele ocupă locul nouă, cu 17 puncte. Tot pe teren propriu vor juca şi baschetbaliştii de la SCM-U Craiova. Elevii lui Vladimir Vuksanovic vor întâlni sâmbătă (ora 19.00), în Sala Polivalentă, formaţia BC Mureş.
Daniela Mitroi-Ochea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS