Acasă Sport „Satelitul“ s-a impus cu Flacăra Horezu

„Satelitul“ s-a impus cu Flacăra Horezu

-

Elevii lui Corneliu Papură  (dreapta) și Mugur Gușatu sunt neînvinşi în amicalele din această iarnă (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Elevii lui Corneliu Papură (dreapta) și Mugur Gușatu sunt neînvinşi în amicalele din această iarnă (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 5-1 (2-1) în amicalul susținut ieri, pe terenul sintetic de la „Aripile“, în compania formației Flacăra Horezu. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Burlacu (două, ambele din penalti), Buzan, Hodea și Tătulea. Antrenorii Corneliu Papură și Mugur Gușatu au început cu următorul unsprezece: Nedeianu – Borța, Ion, Hreniuc, Ionescu – Enache, Buzan, Drăghici – Burlacu, Gunie, V. Constantin. Au mai intrat: Petruț – Cojocaru, Bogdan, Tătulea, Chivu, Hodea, Frăsineanu, Rodeanu. Acesta este cel de-al treilea test susținut de „satelitul“ grupării din Bănie, în primele două câștigând la fel de clar, 8-0 cu Viitorul Cârcea și 5-1 cu Viitorul Domnești.
Următorul joc de verificare are loc sâmbătă, tot la „Aripile“, în compania liderului Ligii a IV-a din Teleorman, Voința Saele.

ȘTIRI VIDEO GdS

UBISOFT Craiova Day la Universitate

Departamentele de Informatică şi Fizică din cadrul Facultății de Științe (UCV) împreună cu compania UBISOFT Craiova organizează întâlnirea Open4Tech – UBISOFT Craiova...

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia

Administraţia Naţională de Meteorlogie a transmis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 noiembrie - 1 decembrie, pentru Oltenia...