14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ s-a impus cu Flacăra Horezu

„Satelitul“ s-a impus cu Flacăra Horezu

Elevii lui Corneliu Papură  (dreapta) și Mugur Gușatu sunt neînvinşi în amicalele din această iarnă (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Elevii lui Corneliu Papură (dreapta) și Mugur Gușatu sunt neînvinşi în amicalele din această iarnă (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 5-1 (2-1) în amicalul susținut ieri, pe terenul sintetic de la „Aripile“, în compania formației Flacăra Horezu. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Burlacu (două, ambele din penalti), Buzan, Hodea și Tătulea. Antrenorii Corneliu Papură și Mugur Gușatu au început cu următorul unsprezece: Nedeianu – Borța, Ion, Hreniuc, Ionescu – Enache, Buzan, Drăghici – Burlacu, Gunie, V. Constantin. Au mai intrat: Petruț – Cojocaru, Bogdan, Tătulea, Chivu, Hodea, Frăsineanu, Rodeanu. Acesta este cel de-al treilea test susținut de „satelitul“ grupării din Bănie, în primele două câștigând la fel de clar, 8-0 cu Viitorul Cârcea și 5-1 cu Viitorul Domnești.
Următorul joc de verificare are loc sâmbătă, tot la „Aripile“, în compania liderului Ligii a IV-a din Teleorman, Voința Saele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS