6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U a câştigat derbiul cu Steaua

SCM-U a câştigat derbiul cu Steaua

Craiovenii (în albastru) au învins Steaua cu 3-0
Craiovenii (în albastru) au învins Steaua cu 3-0

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova continuă parcursul bun în Divizia A1. Campionii României au obţinut ieri, pe teren propriu, o victorie importantă în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, ocupanta locului doi în Divizia A1. Oltenii s-au impus cu scorul de 3-0 (25-23, 25-20, 25-20), luându-şi astfel revanşa după înfrângerea din turul campionatului. „Am promis că vom încerca să reparăm greşelile din turul campionatului şi încercăm să ne ţinem de promisiune. Deocamdată, am învins Zalăul şi Steaua, echipe care ne bătuseră. Publicul ne-a ajutat foarte mult. Cred că meciul cu Modena a mai trezit un pic suporterii, care au văzut că voleiul este un joc spectaculos şi au venit şi ne-au susţinut şi azi. Trebuie să urcăm şi mai sus în clasament, pentru a intra în play-off cu şanse reale la titlu“, a spus căpitanul craiovenilor, Laurenţiu Lică.
Antrenorul Dan Pascu a felicitat publicul, care a creat o atmosferă frumoasă, aşa cum îi stă bine unui derbi de tradiţie: „Au fost faze de mare spectacol, am simţit că şi publicul a trăit din plin. Felicit spectatorii care au venit în număr destul de mare şi au făcut o atmosferă senzaţională, ca pentru campioni“. În echipa craioveană a revenit Cristi Bartha, cel care lipsise în jocurile cu CSM Bucureşti şi Modena, din cauza unei accidentări la spate. Runda următoare, SCM-U va juca în deplasare cu CS Volei Caransebeş.
În Divizia A1 de volei feminin, SCM-U Craiova a fost învinsă cu scorul de 3-0 (25-9, 25-15, 25-19) pe terenul campioanei Volei Alba Blaj. Oltencele rămân pe ultimul loc, cu o singură victorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS