11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJucătorii și suporterii Craiovei au deszăpezit „Extensivul“

Jucătorii și suporterii Craiovei au deszăpezit „Extensivul“

 

Oficialii CS Universitatea Craiova a inițiat ieri-dimineață o acțiune de deszăpezire a stadionului „Extensiv“, în vederea susținerii meciului de sâmbătă, de la ora 14.00, cu FC Voluntari, la care au participat membrii staff-ului tehnic, jucătorii și circa 20 de suporteri. Cu acest prilej, președintele Marcel Popescu a prezentat fanilor prezenți și fotbaliștii noi, iar la rândul lor Pedro Mingote, Alexandre Barthe, Radoslav Dimitrov, Nusmir Fajic și Stephan Drăghici și-au exprimat dorința de a juca în Liga Campionilor în tricoul alb-albastru.
Marcel Popescu a explicat și motivul pentru care Andrei Ivan nu a fost vândut la Club Brugge, la formația belgiană ajungând dinamovistul Dorin Rotariu.
„Totul era stabilit, căzusem de acord asupra sumei de transfer, trei milioane plus procente, jucătorul era de acord, însă totul a picat datorită faptului că am promis suporterilor că nu vom ceda decât maximum un jucător titular pe an şi ştiţi că deja l-am vândut pe Vătăjelu. Demnitatea şi credibilitatea noastră în faţa suporterilor este mai importantă. A profitat Dinamo și mă bucur că a plecat un jucător din România. Suntem într-o zonă în care trebuie să mai şi vindem pentru a ne continua activitatea. Pentru noi este important că Ivan, căpitanul echipei, pune mai presus CS Universitatea decât ambiţia sa personală“, a declarat Marcel Popescu.
„Nu sunt dezamăgit că nu s-a efectuat transferul. Sper să marchez cât mai mult la CS Universitatea, să luăm un trofeu şi vom vedea la vară ce va fi. Trebuie să mă cinstească Rotariu, îi urez baftă acolo“, a spus Andrei Ivan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS