11.6 C
Craiova
duminică, 15 decembrie, 2019
Acasă Sport CSO Filiași a pierdut cu Flacăra Horezu

CSO Filiași a pierdut cu Flacăra Horezu

-

Formația CSO Filiași a pierdut cu 2-1 (1-1) partida de verificare susținută ieri, la Popești, în compania echipei Flacăra Horezu (locul trei în Superliga din Vâlcea). Golul doljenilor a fost marcat de Claudiu Bălan.
Antrenorul divizionarei C, Florin Șoavă (foto), a început meciul cu următorul unsprezece: Mogoșanu – Ciocârlă, Lupu, Neacșu, Tereche – Borhot, Bogdanovici, Borneci, Crușoveanu – Bălan, Duriță. Au mai intrat: Chircan, Calu, Obeanu, Fruntelată, Georgescu, Toshi, Pârvuică, A. Stancu. „Am jucat în condiții impracticabile, deși este vorba despre un teren sintetic. Au fost suprafețe de gheață, pe un sfert din el era zăpadă… Dacă știam, nici nu mai făceam deplasarea să jucăm. Sunt nemulțumit de joc, de calitatea terenului… Bine că scăparăm teferi și nu e nimeni accidentat. Singurul lucru bun din treaba asta este că am făcut mișcare“, a declarat antrenorul Florin Șoavă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Premierul Abe a inaugurat Stadionul Naţional 2020

Premierul japonez Shinzo Abe a salutat duminică finalizarea Stadionului Național construit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Recepţia vine la trei...