8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și ACS Podari au zi cu teste (UPDATE)

CSO Filiași și ACS Podari au zi cu teste (UPDATE)

Divizionarele C CSO Filiași și ACS Podari continuă seria partidelor de verificare din această iarnă.
Trupa lui Florin Șoavă întâlnește astăzi, de la ora 13.30, pe Flacăra Horezu (locul 3 în Superliga din Vâlcea), confruntarea urmând să se desfășoare pe un teren sintetic din Popești. Oficialii filieșenilor au anunțat totodată că au reușit să mai parafeze un joc de verificare pentru sâmbătă, Neacșu și colegii săi urmând să o întâlnească, de la ora 13.30, pe stadionul „Aripile“, pe Dunărea Calafat (locul 11 în Liga a IV-a Dolj). În program mai figurează teste cu Știința Turceni și Metropolitan Ișalnița. Până acum, CSO Filiași a susținut trei jocuri-test, înregistrând 5-0 cu CSJ Știința U Craiova U19, 4-2 cu CS Universitatea Craiova U19 și 1-3 cu Academia „Gică Popescu“ U19.
La rândul său, ACS Podari va juca astăzi, de la ora 10.00, pe terenul sintetic de la „Aripile“, cu juniorii A ai Academiei „Gică Popescu“. Antrenorul Victor Naicu a reușit să-l convingă pe fundașul Eduard Dina să revină la echipă, după ce acesta a evoluat în prima parte a campionatului în Austria, în Liga a III-a. După acest joc, ACS Podari va pleca în cantonament în Serbia (3-10 februarie). Podărenii au mai susținut în această iarnă trei teste, înregistrând o victorie, 4-1 cu Știința 2016 Craiova, o remiză, 2-2 cu Viitorul Cârcea, și o înfrângere, 0-1 cu ACS Șirineasa.

UPDATE 1: ACS Podari a trecut cu scorul de 5-3 (3-0) de Academia „Gică Popescu” U19. Golurile au fost marcate de Ad. Cârstea, Geanimu, G. Neacșu, Căle și Cl. Ștefan, respectiv Voicu (2) și Preda.

UPDATE 2: CSO Filiași a pierdut cu 2-1 (1-1) întâlnirea cu Flacăra Horezu. Golul doljenilor a fost marcat de Claudiu Bălan.

Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS