6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictor Naicu a reconfigurat programul podărenilor

Victor Naicu a reconfigurat programul podărenilor

ACS Podari a pierdut sâmbătă, scor 0-1 (Robert Tănăsescu 70), partida amicală disputată cu ACS Șirineasa, pe terenul colegei de serie, dar antrenorul Victor Naicu (Foto) nu s-a supărat, considerând că scopul a fost atins.

„Am primit golul la o fază ciudată. Terenul a fost plin de zăpadă, iar liniile au fost făcute din copete. A ieșit o minge în aut de poartă, care de fapt era corner pentru noi, jucătorii mei s-au oprit să vocifereze la femeia-tușier, în timp ce gazdele au luat mingea, au centrat în fața porții și au marcat. Una peste alta, a fost un antrenament reușit. Jocul nostru a fost foarte bun și nu sunt supărat pe rezultat. Pentru noi a fost al treilea amical și deja se cunoaște asta în jocul nostru“, a declarat strategul podarenilor, Victor Naicu, pentru GdS.
Pentru ACS Podari au evoluat următorii: Mecea – Todoran, Orban, Dragomir, Bozgan – Fieraru, D. Stancu, Cl. Ștefan, Geanimu – Neacșu, Cârstea. Au mai intrat: Dogioiu, Vozaru, L. Avram, Sârmon, Dumangiu, Velica și Raicea.
Doljenii au avut o noutate în lot pentru acest meci, fiind vorba despre Gheorghe Todoran, fotbalist care l-a mulțumit pe Victor Naicu și urmează să fie legitimat: „Todoran este un junior născut în 1997, venit de la Pandurii Târgu Jiu. În tur a jucat la echipa a doua a gorjenilor. Are un fizic bun și este un jucător tehnic, cu un plasament bun. Sunt mulțumit de el și îl așteptăm în continuare la antrenamente“.

Cantonamentul din Serbia, decalat

Trupa lui Victor Naicu ar fi trebuit să plece mâine în cantonament la Kladovo, însă din diverse motive stagiul a fost decalat cu două zile. Până atunci, podărenii încearcă să mai parafeze un joc amical, care să se dispute de preferință pe un teren sintetic.
„Ni s-a schimbat puțin programul. Nu am reușit să luăm un joc pe data de 4 februarie în Serbia, pentru că nu am găsit echipă și din cauza asta nu mai plecăm pe 1 februarie la Kladovo. O să plecăm vineri, pe 3 și ne întoarcem pe 10 februarie. Până atunci îmi doresc să mai găsesc un adversar pentru un amical la mijlocul săptămânii, deși e cam greu. Ne dorim să jucăm pe sintetic undeva, pentru că pe zăpadă ne-am cam săturat. Au apărut jucători care se vaită de picioare, de glezne. Efortul este bun pe zăpadă, dar există riscul accidentării. În Serbia, după cum știți, mai jucăm pe 7 cu Hajduk Negotin și pe 10 cu Djerdap Kladovo, care sunt deja fixate. La revenirea în țară vom juca pe 18 februarie cu Sporting Roșiori, la ei, iar pe 24 februarie cu CS Universitatea II Craiova“, a explicat Victor Naicu.
ACS Podari a mai susținut în această iarnă două teste, înregistrând o victorie cu 4-1 în fața celor de la Știința 2016 Craiova și o remiză, 2-2 cu Viitorul Cârcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS