Acasă Sport „Școlarii“ au impresionat la triunghiular

„Școlarii“ au impresionat la triunghiular

-

Jucătorii de la „Gică Popescu“ (în alb-violet) au dat o replică bună celor de la Filiași și CS Universitatea (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Jucătorii de la „Gică Popescu“ (în alb-violet) au dat o replică bună celor de la Filiași și CS Universitatea (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Juniorii A de la Academia „Gică Popescu“ au ieșit cei mai câștigați din „triunghiularul“ amical disputat duminică, pe sinteticul fostei baze sportive „Aripile“, la care au mai participat CS Universitatea Craiova U19 și CSO Filiași.
Turneul, care a constat în meciuri a 50 de minute, a debutat cu duelul dintre CS Universitate U19 și CSO Filiași, divizionara C impunându-se cu scorul de 4-2, la capătul unui meci viu disputat. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Duma (26) și Roman (38), replica filieșenilor venind prin Duriță (31), Borneci (34), Fotescu (36) și Bălan (50).

Experiența lui Fotescu (la minge) și a colegilor săi și-au spus cuvântul
Experiența lui Fotescu (la minge) și a colegilor săi și-au spus cuvântul

Antrenorul formației de juniori de la CS Universitatea, Bogdan Budescu, a mizat în acest meci pe mai mulți jucători noi, formula fiind următoarea: Nedeianu – Gheorghescu, Chiriță (CSJ Știința U Craiova), Cr. Andrei, Vânătoru (FEFS Craiova) – Bălă (Academia „Gică Popescu“), Șt. Pacionel – Roman (CSJ), Trancă (CSJ), Duma (CSS Craiova), Cristea.
La rândul său, tehnicianul celor de la CSO Filiași, Florin Șoavă, a aruncat în luptă cea mai bună echipă: Mogoșanu – Ciocârlă, Lupu, Neacșu, Tereche – Bogdanovici, Duriță, Borneci, Crușoveanu – Bălan, Fotescu.

Rezervele Filiașiului, „scuturate“ de „GP“

A urmat o confruntare între CSO Filiași, echipă formată din rezerve și mai mulți juniori veniți în teste, și Academia „Gică Popescu“, al cărui mare atu a fost omogenitatea lotului. „Școlarii“ lui Gică Barbu au câștigat cu 3-1 cele 50 de minute, marcând prin Voicu (2), Toboș (26 – penalti/lovitura fiind obținută de Tătulea) și Tănase (36), răspunsul lui CSO venind prin juniorul Văduva (16).

_DSC0047
„GP“ Craiova: Udrea – Iliescu, Păduraru, Dicu, Butoi – Ștefan, Tătulea, Toboș – Voicu, Croitoru – Tănase. Au mai intrat: Manda, Iordache și Nițu.
Filiași: Munteanu – Toshi, Chircan, Borhot – Papa, Obeanu, Georgescu, Fruntelată, Mincu – Pârvuică, Văduva.

A fost „pace“ între juniorii Craiovei

Ultima dispută, CS Universitatea Craiova U19 – Academia „Gică Popescu“ U19, s-a desfășurat pe durata a 25 de minute, la capătul acestora scorul fiind egal, 0-0.

_DSC0075
Bogdan Budescu a utilizat următorii jucători: Bobonete – Mihăescu, Chiriță, Cr. Andrei, Vânătoru – R. Popescu, Bălă – Mișa, Trancă, Duma – Roman. A mai intrat Cristea.
De partea cealaltă, Gică Barbu i-a trimis pe teren pe: Udrea – Dicu, Păduraru, Iliescu, Niță – Ștefan, Toboș, Tătulea, Butoi – Manda, Tănase. Au mai intrat: Voicu, Iordache, Croitoru.

Antrenorii, mulțumiți de randamentul echipelor lor

La finalul disputelor, toți antrenorii au afirmat că „triunghiularul“ și-a atins scopul.
„A fost un test util, pentru că noi ne-am pregătit în sală până acum și faptul că am evoluat pe artificial a fost extraordinar, pentru că am avut posibilitatea să facem un joc pe teren mare. Am întâlnit două echipe de juniori, dar foarte bine organizate. În prima repriză am avut un joc bun, spre foarte bun pe alocuri, doar cu două greșeli de marcaj, din care am primit și golurile. În meciul doi am făcut un meci mai slab, probabil că au tratat superficial adversarii, chiar nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat, dar au fost greșeli mari în apărare. Per total a fost un antrenament reușit. Ca idee, am început să conturăm primul unsprezece, dar este bine că este concurență și băieții știu că trebuie să se pregătească bine“, a declarat tehnicianul lui CSO Filiași, Florin Șoavă.
„Noi încercăm să avem un lot competitiv pentru returul campionatului. Au alergat bine băieții mei în aceste două meciuri de astăzi (duminică – n.r.) și cred că am făcut față adversarilor noștri. Obiectivul nostru primordial este să producem cât mai mulți jucători și să-i promovăm la cluburile din primele două eșaloane“, a punctat strategul „republicanilor“ A de la Academia „Gică Popescu“, Gică Barbu.
„Acest turneu ne-a prins bine tuturor. Cei care susţin că rezultatele nu sunt importante, chiar dacă sunt meciuri amicale, nu cred că spun adevărul. Unde se poate vedea munca depusă la antrenament dacă nu într-un rezultat pozitiv? Ținând cont de nivelul de pregătire la care ne aflăm, eu sunt mulțumit“, a declarat antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova U19, Bogdan Budescu, pentru GdS.

Pentru galerie foto, click aici.

Declarații video:

ȘTIRI VIDEO GdS

Întâlnire între autorităţile locale şi locuitorii din Ostroveni

Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, continuă, miercuri, 23 octombrie, la Cinematograful ”Geo Saizescu”, întâlnirile cu locuitorii din cartierul Ostroveni. Datorită dimensiunilor...