11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii vor în prima jumătate a clasamentului

Podărenii vor în prima jumătate a clasamentului

Marian Mecea este optimist în privința returului Ligii a III-a (foto: Alexandru Vîrtosu)
Marian Mecea este optimist în privința returului Ligii a III-a (foto: Alexandru Vîrtosu)

ACS Podari a început în forță pregătirile. Trupa lui Victor Naicu a susținut deja două partide amicale, înregistrând o victorie, scor 4-1 cu Știința 2016 Craiova, și un egal, 2-2 cu Viitorul Cârcea, iar jucătorii sunt siguri că după cantonamentul de la Kladovo (1-10 februarie) vor fi 100% pregătiți pentru returul campionatului din Liga a III-a.
„Sunt optimist în privința returului. Sper să nu repetăm greșelile din prima parte a campionatului, când au fost unele meciuri în care am condus și nu am reușit să ținem de rezultat. Așteptăm cantonamentul din Serbia, va fi o perioadă foarte grea, dar benefică pentru noi. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, pentru că numai așa putem face o figură frumoasă în retur, așa cum ne-am propus. Sperăm să nu ne accidentăm“, a declarat portarul Marian Mecea, pentru GdS.
„Au venit jucători buni în această iarnă, pe unii îi cunoșteam deja, au mai jucat la noi și sper să ne ajute foarte mult. Acum trebuie să formăm o echipă unită, să punem la punct relațiile de joc. Am pierdut foarte multe puncte în retur pe greșeli personale, unele din neatenție, și dacă nu repetăm erorile, atunci sigur vom urca mult în clasament. Cred că vom termina campionatul în primele șase echipe“, a punctat mijlocașul Dănuț Stancu.
Până la plecarea în Serbia, ACS Podari mai susține un test sâmbătă, de la ora 14.00, pe terenul colegei de serie ACS Șirineasa. Seria amicalelor pentru podăreni va continua în cadrul stagiului de la Kladovo, în orar figurând amicale cu Hajduk Veljko Negotin (6 februarie) și Djerdap Kladovo (10 februarie). La revenirea în țară, elevii lui Victor Naicu vor mai juca împotriva echipelor Sporting Roșiori (18 februarie) și CS Universitatea II Craiova (24 februarie).
ACS Podari ocupă locul 13 în C3, iar campionatul se reia pe 4 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS