9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Napoli a eliminat-o pe Fiorentina din Cupa Italiei

Fotbal / Napoli a eliminat-o pe Fiorentina din Cupa Italiei

Echipa lui Ciprian Tătărușanu, Fiorentina, a fost eliminată ieri seară din Cupa Italiei în faza sferturilor de finală. Fiorentina a fost dată la o parte de Napoli, care s-a impus pe teren propriu cu 1-0, grație reușitei lui Jose Callejon (foto, echipament negru) din minutul 71. De la Napoli a absentat fundaşul Vlad Chiricheş, care este în continuare accidentat şi nu a făcut parte din lotul formaţiei napoletane. Ianis Hagi a rămas pe banca de rezerve a Fiorentinei.
Napoli: Reina – Hysaj, Maksimovic, Albiol, Strinic (61, Maggio) – Zielinski, Diawara, Hamsik (82, Allan) – Callejon, Pavoletti (64, Mertens), Insigne. Antrenor: Maurizio Sarri.
Fiorentina: Tătăruşanu – Sanchez, Tomovic, Astori – Chiesa, Badelj (84, Babacar), Vecino, Olivera – Cristoforo (75, Ilicic), Bernardeschi (75, Valero) – Kalinic. Antrenor: Paulo Sousa.
În semifinalele Cupei Italiei, Napoli va întâlni învingătoarea din partida Juventus – AC Milan, care va avea loc astăzi, de la ora 21.45. Celelalte două sferturi de finală, Inter – Lazio şi Cesena – AS Roma, se vor juca săptămâna viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS