14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m): Marius Toma a revenit la SCM-U Craiova

Baschet (m): Marius Toma a revenit la SCM-U Craiova

Marius Toma revine la SCM-U Craiova, de data aceasta ca director tehnic (foto: Claudiu Tudor)
Marius Toma revine la SCM-U Craiova, de data aceasta ca director tehnic (foto: Claudiu Tudor)

Marius Toma a revenit la echipa masculină de baschet SCM-U Craiova, de data aceasta în funcția de director tehnic, după ce în trecut a mai ocupat funcțiile de antrenor, apoi manager.

„Echipa nu este chiar pe drumul cel bun, așteptările sunt foarte mari. S-a creat o întreagă emulație, când vorbim de baschet în Craiova, iar în acest moment toată lumea este supărată din cauza faptului că echipa nu are rezultatele scontate. Avem un lot competitiv, care se încheagă aproape de finalul sezonului regulat. Îmi doresc din suflet ca acest grup de jucători să dea maximum în aceste ultime etape și în play-out și echipa să termine sezonul cu fruntea sus, știind că a dat totul pentru a obține un rezultat bun. Nu am cum să promit nimic. Prima dată să ne gândim să ajungem în play-off, nu ne gândim la mai mult”, a spus Toma, printre altele, la conferința de presă.
Primul meci pentru echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va fi duminică, de la ora 20.00 pe terenul formației Dinamo București (locul 10). Oltenii ocupă locul 9 în Liga Națională, cu 4 victorii și 11 înfrângeri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS