Acasă Sport Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorioasă cu FC Winterthur

Fotbal / CS Universitatea Craiova, victorioasă cu FC Winterthur

-

Juniorul Markovic a făcut iarăși o partidă excelentă (Foto: csuc.ro)
Juniorul Markovic a făcut iarăși o partidă excelentă (Foto: csuc.ro)

Formația CS Universitatea Craiova s-a impus, scor 4-1, în amicalul susținut sâmbătă în compania echipei FC Winterthur (liga a doua din Elveția). Alb-albaștrii au deschis scorul prin Jovan Markovic (10), iar gruparea din Țara Cantoanelor a egalat în minutul 22. După pauză au mai marcat Gustavo (60), Fajic (77) și Petre (84).

Antrenorul Gigi Mulțescu a început meciul cu următorul 11: Calancea – Dimitrov, Kelic, Acka, Briceag – Mateiu, Gustavo, Rocha – Ivan, Markovic, Băluță.

În partea a doua, strategul grupării din Bănie a mai apelat la: L. Popescu – Petre, Bârzan, Madson, Fajic, Măzărache.

Acesta a fost al patrulea joc de verificare susținut de alb-albaștrii în cadrul stagiului de pregătire din Malta, în primele trei înregistrând un egal, 1-1 cu Fortuna Dusseldorf, și două victorii, 2-1 cu St. Gallen și 3-1 cu FC Hibernians. CS Universitatea Craiova va mai susține un test în compania austriecilor de la RZ Pellets WAC, meciul fiind programat pe 25 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine la „Repriza de Sud“

Preşedintele AJF Dolj, Horaţiu Stănescu, vine astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM). Conducătorul fotbalului judeţean este invitatul lui Alexandru Vîrtosu la...