14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și-a stabilit amicalele

CSO Filiași și-a stabilit amicalele

Conducerea divizionarei C CSO Filiași a stabilit programul meciurilor amicale din această iarnă. Astfel, elevii lui Florin Șoavă vor întâlni în perioada de pregătire următoarele formații: CSJ Știința U Craiova – juniori A (24 ianuarie, ora 12.00, la aeroport), CS Universitatea Craiova U19 (28 ianuarie, aeroport), Flacăra Horezu (1 februarie, la Horezu Poenari), Știința Turceni (4 februarie) și Metropolitan Ișalnița (22 februarie).
„În program mai aveam un test cu Gloria Catane, pe 1 februarie, dar, cu acordul oficialilor echipei din Liga a V-a, o să-l reprogramăm pentru perioada 11-15 februarie”, a declarat președintele Florin Spânu.
Din pricina problemelor cu apa de la stadionul „Chimia“, jucătorii lui CSO s-au pregătit vineri într-o sală de sport de la Filiași, iar sub comanda lui Florin Șoavă s-au regăsit cinci jucători noi. Este vorba despre portarul Alin Nica și jucătorii de câmp Samuel Luică (de la CS Universitatea Craiova), Daniel Tereche (de la Pandurii Târgu Jiu, junior născut în 1998), Bogdan Ciocârlă, Claudiu Bălan și Irinel Chircan (toți de la ACS Podari).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS