Acasă Sport CSO Filiași și-a stabilit amicalele

CSO Filiași și-a stabilit amicalele

-

Conducerea divizionarei C CSO Filiași a stabilit programul meciurilor amicale din această iarnă. Astfel, elevii lui Florin Șoavă vor întâlni în perioada de pregătire următoarele formații: CSJ Știința U Craiova – juniori A (24 ianuarie, ora 12.00, la aeroport), CS Universitatea Craiova U19 (28 ianuarie, aeroport), Flacăra Horezu (1 februarie, la Horezu Poenari), Știința Turceni (4 februarie) și Metropolitan Ișalnița (22 februarie).
„În program mai aveam un test cu Gloria Catane, pe 1 februarie, dar, cu acordul oficialilor echipei din Liga a V-a, o să-l reprogramăm pentru perioada 11-15 februarie”, a declarat președintele Florin Spânu.
Din pricina problemelor cu apa de la stadionul „Chimia“, jucătorii lui CSO s-au pregătit vineri într-o sală de sport de la Filiași, iar sub comanda lui Florin Șoavă s-au regăsit cinci jucători noi. Este vorba despre portarul Alin Nica și jucătorii de câmp Samuel Luică (de la CS Universitatea Craiova), Daniel Tereche (de la Pandurii Târgu Jiu, junior născut în 1998), Bogdan Ciocârlă, Claudiu Bălan și Irinel Chircan (toți de la ACS Podari).

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a declanşat greva de avertisment de la Cummins

Muncitorii au declanşat greva de avertisment, din cauză că nu s-au înţeles cu patronatul în privinţa introducerii în Contractul Colectiv de Muncă a unei obligaţii ca angajaţii să lucreze sâmbăta şi/sau duminica. Dacă nu se vor înţelege, Sindicatul spune că intenţionează declanşarea grevei generale.