12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNaicu sună adunarea la Podari

Naicu sună adunarea la Podari

După CS Universitatea II Craiova și CSO Filiași i-a venit rândul lui ACS Podari să-și reia pregătirea în vederea susținerii returului Ligii a III-a, seria 3. Antrenorul Victor Naicu (foto) va striga catalogul la ora 12.30, iar la primul antrenament din 2017 speră să aibă la dispoziție toți jucătorii cu care s-au purtat tratative în această iarnă.
„Reunirea are loc la Podari și probabil vom susține primul antrenament pe terenul nostru, dar asta o să stabilim mâine (astăzi), când vedem cum se prezintă vremea. Dacă se decide că e mai bine să protejăm terenul, o să căutăm alternativă, poate mergem la Țuglui. Așteptăm mai mulți jucători noi la reunire, dar de semnat nu a făcut-o nimeni. Avram este excepția, el și-a prelungit contractul înainte de sărbători, cu restul au fost doar discuții. Sunt jucători importanți, care ne vor ajuta“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.
Acesta a comentat „sec” despărțirile de trei dintre titularii din turul campionatului: „Am citit și eu că Irinel Chircan a plecat la CSO Filiași, dar el nu mai era jucătorul nostru. Și lui Claudiu Bălan și Bogdan Ciocârlă le-au expirat contractele și nici ei nu mai intră în vederile noastre“.

Cantonament la Kladovo

Victor Naicu a menționat că se va merge și în acest an în cantonament la Kladovo (Serbia) și a prezentat și meciurile amicale pe care le va susține ACS Podari în această perioadă precompetițională.
„Unii dintre jucătorii noștri au făcut vizita medicală vineri, 13 ianuarie, iar restul urmează să fie programați zilele următoare. Ne vom pregăti acasă în prima parte, iar cantonamentul va avea loc între 1 și 10 februarie la Kladovo. Vom susține și o serie de partide amicale. Pe plan local, o să începem sâmbătă, la ora 11.00, cu Știința 2016, dar nu știm încă locul desfășurării acestui joc, în care vrem să ne dezmorțim. O să mai jucăm miercuri, 25 ianuarie, cu Viitorul Cârcea, apoi pentru 28 aștept confirmarea de la CS Șirineasa. În cantonament mi-aș dori să susținem trei jocuri, dar momentan am stabilit doar două: pe 6 februarie cu Hajduk Veljko Negotin și pe 10 cu Djerdap Kladovo. Mai avem data de 4 februarie de acoperit cu un joc amical. După ce ne întoarcem din Serbia avem un test stabilit pentru 18 februarie, la Roșiori, iar pe 24 vom întâlni echipa a doua a CS Universitatea Craiova. Încercăm să mai luăm un joc pentru 22 februarie“, a explicat Victor Naicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS